Για τις Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί η ξενοδοχειακή οικογένεια της Θεσσαλονίκης σε ειδική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με τον Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν ιδιοκτήτες και στελέχη των ξενοδοχείων της πόλης καθώς και άλλοι τουριστικοί φορείς (τουριστικά γραφεία κ.λπ.), παρουσιάστηκαν από νεοφυείς (startup) εταιρίες υπηρεσίες και προϊόντα που σκοπό έχουν να προσφέρουν στα ξενοδοχεία νέες λύσεις και τεχνολογικές εφαρμογές για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών και των υπηρεσιών τους, αλλά και μία συνολικότερη αναβάθμιση όλων των τουριστικών υπηρεσιών τους προς τον πελάτη. Μετά το τέλος των παρουσιάσεων, πραγματοποιήθηκαν Β2Β συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των εταιριών και όσων παρακολούθησαν την εκδήλωση.
Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Ε.Ξ.Θ. Ανδρέας Μανδρίνος τόνισε πόσο σημαντική είναι για τις τουριστικές επιχειρήσεις η γνωριμία με καινοτόμα προϊόντα, νέες υπηρεσίες και τεχνολογικές εφαρμογές που θα αυξήσουν τα έσοδα και την παραγωγικότητα, θα μειώσουν τα έξοδα και θα παράγουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας.
Η διευθύντρια του CapsuleT Κατερίνα Σαριδάκη, παρουσίασε τόσο τον Επιταχυντή και τις δράσεις του, όσο και τις εξής δέκα startup εταιρίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση:
Campsaround, Cellarhopping, EV Loader, HotelToolbox, Kleesto, Mystery Pot, PrimeHost, Travelr, Unlimited Adrenaline, Vivestia
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι παραπάνω εταιρίες έχουν διακριθεί μέσα από το πρόγραμμα επιτάχυνσης του CapsuleT.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments