Για μια ακόμη φορά, πολυμελής αντιπροσωπία από το Βελιγράδι θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρουσιάσει τις δυνατότητες της σερβικής πρωτεύουσας, ως προορισμό Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, City Break και Πολιτισμού.
Την σερβική αποστολή θα συνοδεύουν εκτός από τον Γενικό Διευθυντή και τα Στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού Βελιγραδίου, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, η Διευθύντρια του Μουσείου, τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι και δημοσιογράφοι.
Η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η βόρεια Ελλάδα, αποτελούν μια από τις βασκικές τουριστικές αγορές του Βελιγραδίου. Η σερβική πρωτεύουσα βρίσκεται πάντα στα προγράμματα των τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιούν δεκάδες οργανωμένες εκδρομές καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Ωστόσο υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης καθώς το Βελιγράδι εμπλουτίζει συνεχώς το τουριστικό του προϊόν, οι αεροπορικές συνδέσεις αυξάνονται ενώ ο δρόμος που ενώνει την Ελλάδα με το Βελιγράδι βελτιώνεται συνεχώς.
Η εκδήλωση για την παρουσίαση του Βελιγραδιού σε εκπροσώπους φορέων και τουριστικούς πράκτορες της Βόρειας Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 6μμ στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.
Την εκδήλωση διοργανώνει η εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ Tourism Plus του Νίκου Σαπουντζή, αποκλειστικός συνεργάτης του Οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου από το 2014.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments