Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Η Πιερία ως τουριστικός προορισμός, είχε την τιμητική της χθες Κυριακή στο πολυσυνέδριο Money Show που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hyatt Regency που αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τους φίλους της Πιερίας, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του προορισμού καθώς και της ευοίωνης προοπτικής της.
Την εκδήλωση διοργάνωνε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και σ΄αυτήν μίλησαν η Αντιπεριφεριάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Πιερίας Ηρακλής Τσιτλακίδης, ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος και ο Θανάσης Μπίντας Πρόεδρος του Φορέα «Ολύμπια Εν Διω».
Χαιρετισμό έκαναν κατά σειρά ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος και η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυ Σκούφα
Όλοι τους και ο καθένας στον τομέα του αναφέρθηκαν στα τουριστικά πλεονεκτήματα που έχει αυτός ο ιδιαίτερα χαρισματικός νομός, που τον καθιστούν προορισμό τεσσάρων εποχών, ο οποίος προσπαθεί να αναπτύξει και άλλες μορφές τουρισμού προκειμένου να συμπληρώσει το «ήλιος και θάλασσα», να διευρύνει την τουριστική περίοδο και να αυξήσει τα τουριστικά έσοδα.
Αυτός είναι ο κύριος στόχος του Οργανισμού Τουρισμού της Πιερίας που ενεργοποιήθηκε πρόσφατα με Πρόεδρο τον κ. Τσιτλακίδη, ο οποίος θα αναλάβει την τουριστική προβολή και προώθηση της περιοχής με έναν πιο σύγχρονο και τεχνοκρατικό τρόπο. Στον Οργανισμό μετέχουν η Περιφερειακή Ενότητα, οι τρεις Δήμοι του νομού, η Ένωση ξενοδόχων και άλλοι τουριστικοί φορείς. Μιλώντας στη χθεσινή εκδήλωση, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου κάλεσε όλους στην Πιερία να αφήσουν στην άκρη τυχόν τοπικιστικές, πολιτικές ή άλλες διαφορές και να συστρατευτούν στον αγώνα για την τουριστική ανάπτυξη της Πιερίας.
Στην εκδήλωση προβλήθηκαν και τα εντυπωσιακά βίντεο που αναφέρονται σε διάφορες πτυχές του τουρισμού στην περιοχή και τα οποία δικαιώνουν το τουριστικό σλόγκαν «σαν την Πιερία άλλη καμία».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments