Στα πλαίσια της έκθεσης Hotelia 2022, που διοργανώνεται παράλληλα με την 37η Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 20 Νοεμβρίου, θα διοργανωθούν για μία ακόμα φορά οι εκδηλώσεις της ενότητας All About Gastronomy.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας είναι αφιερωμένες στην ανάδειξη της τοπικότητας κάθε περιοχής και στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας μέσα από τη γαστρονομία. Στο τραπέζι της ειδικής dining area στο περίπτερο 9, στις 3 ημέρες της έκθεσης, θα γίνουν masterclasses, όπου θα παρουσιαστούν γευστικά τοπικά προϊόντα, άριστης ποιότητας, με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, από διάφορες περιοχές της χώρας, σε μοναδικούς συνδυασμούς με θέμα “Μy Local Greek Choice”
Παράλληλα, θα προβληθούν καινοτόμα προϊόντα, οι τάσεις και νέες εφαρμογές, που κυριαρχούν στη γαστρονομία, οι καλές πρακτικές παραγωγής, η παράδοση και η αυθεντικότητα.
Η Είσοδος είναι Ελεύθερη με προκράτηση θέσης. Φροντίστε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας στο https://hotelia.helexpo.gr/el/2022-Gastronomy
Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων All about gastronomy «My Local Greek Choice» έχει αναλάβει η εταιρία Chef Stories ως επίσημος συνεργάτης της HOTELIA 2022 στον τομέα των παράλληλων δράσεων γαστρονομίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments