Ο Δήμος Αγιάς με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη των πολιτιστικών και επαγγελματικών συλλόγων, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, διοργανώνουν παραλιακή ποδηλατάδα δύο διαδρομών. Η πρώτη διαδρομή των 10 χλμ, για οικογένειες και όχι μόνο, θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγιοκάμπου, με ώρα έναρξης 10:30πμ, και τερματισμό στην Πλατανιά Βελίκας. Η δεύτερη διαδρομή των 25χλμ θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Στομίου, με ώρα έναρξης 09:00πμ και με τερματισμό επίσης στην Πλατανιά Βελίκας, και με ενδιάμεση στάση στο Κόκκινο Νερό.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών: «Είναι μια ευκαιρία να αποδράσουμε να ανακαλύψουμε και να γνωρίσουμε τις ομορφιές της χώρας μας. Να επισκεφτούμε το Κάστρο Βελίκας, χρησιμοποιώντας πράσινη μετακίνηση, και να ανακαλύψουμε τις ιδιαίτερες γεύσεις κάθε τόπου.
Στις αφετηρίες και στους τερματισμούς θα προσφερθούν εδέσματα στους συμμετέχοντες από τους τοπικούς συλλόγους καθώς και δώρα και αναμνηστικά συμμετοχής.
Στον τερματισμό των διαδρομών και ώρα 12:30μμ θα βραβευθούν συνάνθρωποι μας που συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, ενώ στους συμμετέχοντες με ποδήλατο θα δοθεί έκπτωση 10%-20% στην διαμονή και τον επισιτισμό.
Ας προγραμματίσουμε όλοι μας να συμμετέχουμε στην ποδηλατάδα ή απλά να επισκεφθούμε τα παράλια και να απολαύσουμε την γοητευτική ατμόσφαιρα του Σεπτεμβρίου σε μια περιοχή που έχει τη δυνατότητα να είναι bike friendly για τους λάτρεις του ποδηλάτου».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments