Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Με το νέο του μότο «Athos Next Generation», o Χρήστος Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου της Θεσσαλονίκης Athos Hellas, η ηγετική του ομάδα (Γιώργος Λαγός, Γιώργος Κωστής και Θόδωρος Νούτσιας) και τα στελέχη του, υποδέχθηκαν πάνω από 250 καλεσμένους στην ετήσια εκδήλωση του γραφείου για την κοπή της βασιλόπιτας. Μεγάλος απών ήταν ο Χρήστος Φυντικάκης, καθώς απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.
Όπως εξήγησε στην ομιλία ο Χρήστος Παπαδόπουλος, «το Next Generation δεν είναι απλά ένα σύνθημα, ένα διαφημιστικό τρικ. Είναι αλλαγή εποχής, αλλαγή φιλοσοφίας. Είναι κάτι για το οποίο δεσμευόμαστε για αλλαγή σε όλη μας τη δομή και σε όλα μας τα ταξίδια που οργώνουμε. Αυτή η αλλαγή ήδη ξεκίνησε από το Χριστούγεννα και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Μεταξύ άλλων είναι περισσότερο ανάγκη από ποτέ να κάνουμε συνέργειες και συνεργασίες. Ήδη ξεκινήσαμε συνεργασίες με άλλα τουριστικά γραφεία της πόλης και αυτό είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Το ότι την φετινή χριστουγεννιάτικη περίοδο κάναμε 76 αναχωρήσεις οργανωμένων γκρουπ, αριθμός ρεκόρ, είναι αποτέλεσμα και αυτών των συνεργασιών».
Όπως συμπλήρωσε ο Θόδωρος Νούτσιας: «το Next Generation αφορά σε δυο άξονες. Τη βιωσιμότητα των εκδρομών και την ποιότητα τους που σημαίνει αναβάθμιση προγραμμάτων, αρχηγών κλπ».
Η εκδήλωση έγινε στο νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης MonAsty, Autograph Collection και σ΄αυτήν παραβρέθηκαν πάνω από 250 άτομα. Μεταξύ αυτών ήταν εκπρόσωποι φορέων, πολιτικοί, ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων, αεροπορικών εταιρειών, φίλοι και συνεργάτες. Εντύπωση προκάλεσε ότι παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τα περισσότερα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης που ασχολούνται με το tour operating, επιβεβαιώνοντας το κλίμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους με το τέλος της πανδημίας.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης η διοίκηση του Athos Hellas βράβευσε την καλύτερη υπάλληλο του για το 2022 που ήταν η Μαρία Κώττη υπεύθυνη του λογιστηρίου και τρεις από τους παλιότερους αρχηγούς εκδρομών, τον Δημήτρη Κασιμάτη, την Αλμπένα Καραΐσκου και τον Τάσο Παπαδόπουλο.
Τρεις από τους παρευρισκόμενους έφυγαν πολύ χαρούμενοι καθώς κέρδισαν ένα από τα τρία φλουριά που το καθ΄ένα αντιστοιχούσε σε ένα ταξίδι στην Ισλανδία, το Παρίσι και την Σαντορίνη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments