Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η παρουσία της εταιρείας ΑΝΑΞ Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις Α.Ε. στην φετινή 36η Philoxenia.
Η ΑΝΑΞ, μεταξύ άλλων ειδικεύεται στην τουριστική ασφάλιση, καθώς συνεργάζεται με πολλά τουριστικά γραφεία που παρέχουν ολοκληρωμένα τουριστικά πακέτα για προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ιδιαίτερα στην δύσκολη εποχή που βιώνουμε, η ΑΝΑΞ παρέχει ειδικές ασφαλιστικές καλύψεις στους εκδρομείς, που περιλαμβάνουν και τους κινδύνους από τα του Covid.
Στην 36η Philoxenia, η ΑΝΑΞ είχε το δικό της σταντ προκειμένου να έρθει σε επαφή με το ταξιδιωτικό κοινό και του επαγγελματίες του τουρισμού. Επίσης οργάνωσε εκδήλωση για να ενημερώσει σχετικά με τις σύγχρονες ασφαλιστικές καλύψεις που αφορούν και στην δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, ενώ παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης.
Ο Ευριπίδης Ζάννης, CEO της ΑΝΑΞ Α.Ε. και τα στελέχη του, υποδέχθηκαν στο ιδιαίτερο Feta Bar, τον Πρόεδρο της Ένωσης Βύρωνα Θεολόγη και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, σε ένα χαλαρό περιβάλλον όπου είχαν την ευκαιρία να πουν και να θυμηθούν τα δικά τους…

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments