Κάτι πολύ καλό συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό σχετικά με τον τουρισμό. Κυριολεκτικά η πόλη έχει  “πάρει φόρα” ! Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, κατήφειας και απαισιοδοξίας, η  δυναμική  της Θεσσαλονίκης στην τουριστική βιομηχανία είναι αξιοζήλευτη. Τα νέα καταλύματα ανοίγουν το ένα μετά. Ένα ακόμη προστέθηκε και επίσημα από χθες στο ξενοδοχειακό δυναμικό της πόλης.

Πρόκειται για το White Luxury Rooms που λειτουργεί εδώ και ένα μήνα περίπου ωστόσο έκανε τα επίσημα εγκαινια του χθες Πέμπτη. Βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και προσφέρει υπέροχη  θέα στην πόλη αλλά και τη θάλασσα, ενώ η απόσταση από την Πλατεία Αριστοτέλους  είναι μόλις δύο χιλιόμετρα και από τα δικαστήρια στα διακόσια μέτρα.

Τα δωμάτια είναι μοντέρνα διακοσμημένα σε λευκούς και γκρι τόνους και χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες: Standar, Deluxe και Family. Επιπλέον κάποια δωμάτια είναι και για χρήση από άτομα με αναπηρία. Στα συν είναι η ιδιαίτερα προσιτές τιμές του, η τοποθεσία κέντρο-απόκεντρο, ο δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης και η παροχή δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Για όσους θέλουν να πάρουν ένα continental πρωινό, το κόστος είναι μόλις στα τέσσερα ευρώ, στο White Cup έναν όμορφο και ζεστό χώρο ο οποίος είναι ανοιχτός και για εξωτερικούς πελάτες. Όπως μας είπαν στελέχη του White Luxury Rooms, ήδη η ανταπόκριση των πελατών είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική με πολλά θετικά σχόλια. Το προτιμούν πολύ εταιρικοί πελάτες, αλλά και ζευγάρια ή οικογένειες που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στη Θεσσαλονίκη. Το ποσοστό Ελλήνων και ξένων πελατών χωρίζεται περίπου στη μέση. Πολλοί είναι Βαλκάνιοι αλλά και οι Τούρκοι που ήδη το επισκέφτηκαν και διέμειναν δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένοι.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments