Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Στην περιοχή του Πέραν στην Κωνσταντινούπολη, η οποία αποτελεί το τουριστικό κέντρο της Πόλης, υπάρχουν δεκάδες ξενοδοχεία διαφόρων κατηγοριών. Τα περισσότερα είναι μεγάλα ικανά να εξυπηρετήσουν πολυπληθή γκρουπ και πολλά από αυτά αισθητικά αδιάφορα. Ωστόσο έχουν αναπτυχθεί και μικρότερα ξενοδοχεία τα οποία εντυπωσιάζουν με το ντιζάιν τους και το εξαιρετικό σέρβις.
Ένα από αυτά είναι το WALTON GARDENS PERA που βρίσκεται πέριξ του πεζόδρομου της Ιστικλάλ, κοντά στον Πύργο του Γαλατά. Πρόκειται για ένα boutique hotel αν και εμάς μας έδωσε την αίσθηση περισσότερο ενός art hotel καθώς είναι γεμάτο από έργα τέχνης και ανάλογη αισθητική.
Διαθέτει κυρίως apartments και σουίτες πλήρως εξοπλισμένες για άνετη και ευχάριστη διαμονή. Εκείνο όμως που μας εντυπωσίασε περισσότερο είναι ότι πολλά από αυτά διαθέτουν και χαμάμ κάτι που πρώτη φορά είδαμε μέσα σε σουίτα ή apartment ξενοδοχείου. Κυριολεκτικά να μην θέλεις να βγεις από το δωμάτιο σου.
Το Gardens Pera διαθέτει επίσης και ένα όμορφο και ντιζαϊνάτο κήπο για να απολαύσεις το πρωινό σου ή ένα ποτό σε ένα ήρεμο περιβάλλον που δεν πιστεύεις ότι υπάρχει στη καρδιά του πολύβουου Πέραν.

Info…
Το WALTON GARDENS PERA ανήκει στην αλυσίδα Walton Hotels που διαθέτει και άλλα παρόμοια ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη.
Στην Πόλη πήγαμε στα πλαίσια δημοσιογραφικού ταξιδιού που οργάνωσε το τουριστικό γραφείο Silver Holidays που ειδικεύεται σε ταξίδια στην Τουρκία και συνεργάζεται με την συγκεκριμένη αλυσίδα ξενοδοχείων.

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments