Βραβεία βραχυχρόνιας μίσθωσης και φιλοξενίας (δηλαδή καταλύματα που μισθώνονται μέσα από πλατφόρμες τύπου Airbnb) φιλοδοξούν να καθιερωθούν στην χώρα μας από το 2023-2024.
Στα Creece stay awards όπως θα ονομάζονται, θα επιβραβεύονται καταλύματα βραχυχρόνιας διαμονής από όλους τους τομείς της φιλοξενίας, ιδιώτες, εταιρείες διαχείρισης καταλυμάτων και προσωπικής ιδιοκτησίας, αναδεικνύοντας την αριστεία τους μέσα από τον νέο θεσμό βραβείων.
Στελέχη όπως ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Wolf Worster της +Sirreti, με καινοτόμο δράση στον χώρο της φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και του σχεδιασμού σε παγκόσμιο επίπεδο, θα βραβεύουν τα επικρατέστερα.

-Ποιες κατηγορίες συμμετέχουν:

Ιδιοκτήτες και διαχειριστές καταλυμάτων & συγκροτημάτων (αστικών, νησιωτικών, ορεινών, παραθαλάσσιων κλπ), πολυτελών κατοικιών (villas), καθ ολοκληρία κτιρίων (Serviced Apartments) φιλόξενοι οικοδεσπότες (Hosts), επαγγελματίες διαχειριστές (Property Managers) και ιδιοκτήτες που αγαπούν την υψηλή ποιότητα και την προβολή του χώρου τους στα κοινωνικά δίκτυα. Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορίες είναι:
Κορυφαία καταλύματα σε 11 διαφορετικές υποκατηγορίες
Κορυφαίοι οικοδεσπότες σε 2 υποκατηγορίες
Κορυφαίοι διαχειριστές σε 1 κατηγορία
Κορυφαίοι σύλλογοι – σύνδεσμοι βραχυχρόνιας μίσθωσης
Κορυφαία σελίδα Hosts στο Facebook

Πώς εξελίσσεται ο διαγωνισμός
24/02/23 – 31/07/23: Περίοδος υποβολής υποψηφιοτήτων
01/08/23 – 31/10/23: Ψηφοφορία Κοινού
01/11/23 – 31/12/23: Ψηφοφορία Κριτικής Επιτροπής
Μέσα στην χρονιά θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με την τελετή απονομής των GREECE STAY AWARDS που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του έτους 2024.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments