Μπορεί ο τουρισμός της γειτονικής Τουρκίας να υπέστη μεγάλο πλήγμα λόγω της πανδημίας αλλά και γεωπολιτικών εξελίξεων, ωστόσο οι μεγάλες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες συνεχίζουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στην ταξιδιωτική αγορά της χώρας. Για παράδειγμα η Marriott International, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία του πλανήτη, κάτω από την ομπρέλα της οποίας λειτουργούν δεκάδες ξενοδοχειακά μπραντ, σχεδιάζει να ανοίξει δέκα νέα ξενοδοχεία στη χώρα μέχρι το το τέλος του 2022. Συνολικά η Marriot θα διαθέτει στην Τουρκία 43 ξενοδοχεία με περίπου 7.000 δωμάτια.
Εκτός αυτού, αυξημένη ζήτηση έχουν οι αυτόνομες κατοικίες και διαμερίσματα. Μοντέρνα, προσαρμόσιμα διαμερίσματα με πλήρη κουζίνα και ξεχωριστούς χώρους διαμονής και ύπνου, είναι κατάλληλα για επισκέπτες που αναζητούν τις ανέσεις του σπιτιού, παρέχοντας την ενδεδειγμένη λύση για ταξιδιώτες που συνδυάζουν επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής.
Η Marriott International διαθέτει τρία τέτοια συγκροτήματα με κατοικίες στην Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων των Le Méridien Residences Bodrum και The Ritz-Carlton Residences Bodrum. Επιπλέον το Ritz-Carlton Residences, και το The Residences Sheraton Esenyurt (φώτο), προγραμματίζονται να ανοίξουν στην Κωνσταντινούπολη το 2022.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments