Το Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 45, πίσω από το εμπορικό κέντρο «Πλατεία».
Αρχικά ήταν να ξεκινήσει αυτό το μήνα αλλά η πανδημία και οι αρρυθμίες που δημιουργεί δεν αφήνουν τίποτε να ολοκληρωθεί στην ώρα του.
Θα ονομάζεται MonAsty, και θα αποτελεί μέρος της Autograph Collection που είναι μπραντ της Marriott. Μετά από πολλά χρόνια, η Θεσσαλονίκη αποκτά ένα ξενοδοχείο που θα λειτουργεί κάτω από ένα διεθνές μπραντ, κάτι πολύ σημαντικό για την πόλη, καθώς τα διεθνή μπραντ έχουν τα δικά τους κανάλια προσέλκυσης πελατών που σε άλλη περίπτωση η Θεσσαλονίκη δεν θα έβλεπε.
Θα διαθέτει 100 πολυτελή δωμάτια διαφόρων τύπων, χώρο πολλαπλών χρήσεων, ένα εστιατόριο και ένα μπαρ στο ισόγειο ενώ στο rooftop θα υπάρχει bar-restaurant και πισίνα. Θα είναι το 6ο ξενοδοχείο της αλυσίδας Autograph Collection στην Ελλάδα.
Τη διαχείριση του Monasty ανέλαβε η Swot, μια ελληνική εταιρεία με αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, που διαχειρίζεται πλήθος ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα όπως τα Moxy (και αυτά μπραντ της Marriott) σε Πάτρα και Αθήνα, το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι και πολλά ακόμη σε Μύκονο, Σαντορίνη και αλλού.
Διευθυντής του Monasty ανέλαβε ο Σάκης Πανταζής ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει την ομάδα που θα «τρέχει» το Monasty, Thessaloniki, Autograph Collection, το οποίο ήδη δέχεται κρατήσεις μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments