Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύουν την παρουσία τους στα Επτάνησα εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους το διάσημο Petani Bay Hotel – Adults Only, ένα υψηλών προδιαγραφών Boutique Hotel στην Κεφαλονιά. Tο ξενοδοχείο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μία μοναδική εμπειρία διαμονής, με πανοραμική θέα, σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας στον κόλπο των Πετανών.
Στην κορυφή ενός εντυπωσιακού φαραγγιού, με ανεμπόδιστη θέα στο ηλιοβασίλεμα και το Ιόνιο Πέλαγος, το ξενοδοχείο παρέχει στους επισκέπτες του ιδιωτικότητα, μοναδική εξυπηρέτηση, καθώς και αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης συνδυασμένες με ανεπιτήδευτη απλότητα και ηρεμία. Όλες οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να βρίσκονται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον της Κεφαλονιάς.
Μέσα από ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο 56 καταλυμάτων σε ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, τα Aria Hotels αναδεικνύουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments