Από το 1988, η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, ώστε κάθε χρόνο να επικεντρώνεται η προσοχή όλου του πλανήτη στην αντιμετώπιση του. Ο ιός HIV παραμένει μέχρι σήμερα ένα παγκόσμιο ζήτημα δημόσιας υγείας, με 40 εκατομμύρια ανθρώπινες απώλειες. Η πρόοδος της επιστήμης είναι αλματώδης, επιτρέποντας πλέον στους νοσούντες να διάγουν μακρόχρονο και υγιή βίο, λαμβάνοντας την κατάλληλη ιατρική αγωγή. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (Δεκέμβριος 2021), περίπου 38 εκατ. άνθρωποι στον πλανήτη ζουν με τον HIV.

Τι κάνουμε για αυτό;

Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα του ONOMA hotel δημιούργησε μία μοναδική, πρωτότυπη καμπάνια για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Η καμπάνια αποτελείται από ένα homage video στην εμβληματική περσόνα του Freddie Mercury και συνοδεύεται από ένα συγκινητικό φωτογραφικό portfolio , εμπνευσμένο από το dress code του καλλιτέχνη. Το βίντεο και οι φωτογραφίες θα προβάλλονται στα social media του ONOMA Hotel και στο Youtube ξεκινώντας από την 1η Δεκεμβρίου και για ολόκληρο το μήνα.

Το πνεύμα του Freddie είναι παρόν

O Freddie Mercury ήταν ένα υπέροχο σύμπαν ιδεών: οι σπαρακτικοί στίχοι, το δυναμικό attitude, οι παγκόσμιες μελωδίες – όλα αποτελούν έμπνευση. Η συγκεκριμένη καμπάνια σέβεται τις αρχές του μέγιστου Freddie, προωθεί το μήνυμα ενάντια στον HIV και φιλοδοξεί να είναι ένας σεμνός φόρος τιμής στο πιο διάσημο θύμα της ασθένειας – έναν παντοτινό φωτεινό φάρο που οδηγεί στο καλύτερο αύριο για κάθε ασθενή.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της καμπάνιας υπογράφει ο βραβευμένος φωτογράφος Γιάννης Γιαννάτος μαζί με την ομάδα παραγωγής της εταιρείας Panadvert.
Η ενδυματολογική επιμέλεια της καμπάνιας ανήκει στον Πάνο Ζαχαράκη.

Mία δήλωση από καρδιάς

«Αυτή η μέρα σημαίνει ενημέρωση, σημαίνει σεβασμός και υποστήριξη. Ενημέρωση, ώστε να φρενάρουμε όλοι μαζί τον HIV. Σεβασμός, σε όσους έχασαν τη μάχη και υποστήριξη, σε όσους μαχητές της νόσου είναι μαζί μας. ‘Ολη η καμπάνια μας εμπνέεται από το πνεύμα του αλησμόνητου Freddie Mercury, του οποίου η απώλεια γιγάντωσε μέσα στα χρόνια το κύμα ενημέρωσης και δράσεων ενάντια στον HIV. ‘Ολη η ομάδα του ONOMA Ηotel και της Anatolia Hospitality συμμετείχε στη δημιουργία της καμπάνιας με συγκινητική προθυμία. Τους ευχαριστώ όλους, προσωπικό, καλλιτεχνική ομάδα και φίλους, που πρόσθεσαν μια πινελιά στον αγώνα ενάντια στον HIV. Είμαστε μαζί, κανείς μόνος!»

Δήμητρα Νικολή,
Chief Operating Officer – Anatolia Hospitality

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments