Μετά από 4 μήνες λειτουργίας ενός ξενοδοχείου που φτιάχτηκε για να ξεχωρίζει, το ΟΝΟΜΑ Hotel κατέκτησε τα πρώτα του βραβεία στα Tourism Awards 2021!
Κατέκτησε το βραβείο Ηotel Design Of The Year – Silver και το Βραβείο Technology Enhanced Experience – Silver καθώς το ONOMA Hotel αναγνωρίζεται ως ένα τεχνολογικά έξυπνο και προχωρημένο ξενοδοχείο. Είναι πολυτελές με ένα σύγχρονο τρόπο και πολύ διαδραστικό όπου μέσω του συνολικού του σχεδιασμού αυτό αναδύεται καθημερινά και σε κάθε γωνία του.
“Η βράβευση αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της δουλειάς μας και της δέσμευσής μας για την παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας στον κλάδο του τουρισμού. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να αναγνωρίζεται μια δουλειά μηνών και ένα όραμα ετών. Το ΟΝΟΜΑ, το νέο μέλος της Anatolia Hospitality ελπίζει και στοχεύει σε μια καινοτόμα κουλτούρα φιλοξενίας που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτών που ξέραμε μέχρι τώρα. Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση αυτού του έργου” δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, CEO & Founder Anatolia Hospitality.

Το ONOMA έκανε launch την καινούργια του ιστοσελίδα…

Το ΟΝΟΜΑ υπόσχεται να σας μείνει αξέχαστο, όπως ακριβώς το όνομα σας και με την νέα ιστοσελίδα του φροντίζει να σας παρουσιάσει αναλυτικά τι θα συμβεί, πολύ πριν το επισκεφτείτε.
Mε μια επίσκεψη στo www.onomahotel.com και πληκτρολογώντας το όνομα σας, ένας ολοκαίνουργιος προσωποποιημένος κόσμος κάνει loading μπροστά σας. To ΟΝΟΜΑ Hotel σας συστήνεται με την προϋπόθεση όμως να του συστηθείτε και εσείς.
Το site χωρίζεται σε sections, οπού το καθένα αντίστοιχα σας οδηγεί σε όλες τις εμπειρίες, τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του ONOMA. Από το νέο website του ξενοδοχείου μπορείτε να κλείσετε τη διαμονή σας, να κατεβάσετε την εφαρμογή ΟΝΟΜΑ, να ενημερωθείτε για τα event που μπορείτε να διοργανώσετε, να κλείσετε ένα μοναδικό masterclass με τον mixolοgist, να δείτε ένα sneak peek της έκθεσης φωτογραφίας “builders” του φωτογράφου Νίκου Βαβδινούδη που φιλοξενεί το ξενοδοχείο, να παραγγείλετε μοναδικά προϊόντα από το merchandising αλλά ακόμη και να διαλέξετε τι θα φάτε όταν θα πάτε.

Στη φωτογραφία ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καθώς παραλαμβάνει τα βραβεία από τον τομεάρχη τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρο Θάνο.
 

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments