Ο διεθνής όμιλος Rosewood Hotels & Resorts σηματοδοτεί την είσοδό του για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το Rosewood Blue Palace, μια ειδυλλιακή εμπειρία πολυτελούς διαμονής στην Κρήτη.
Με την είσοδό της στην ελληνική αγορά, η εταιρεία Rosewood Hotels & Resorts διευρύνει στοχευμένα τη δραστηριότητά της στην Ευρώπη, δίνει νέα πνοή στο εμβληματικό Blue Palace στην Κρήτη και δημιουργεί το Rosewood Blue Palace, που θα υποδεχθεί εκ νέου επισκέπτες το 2025.
Το resort ανήκει στην ελληνική εταιρεία Phāea (Golf Residences S.A.) και η νέα του εικόνα θα σχεδιαστεί με στόχο να εκφράσει τη συνολική φιλοσοφία της Rosewood A Sense of Place, αντλώντας έμπνευση από τη διαχρονική αισθητική των ελληνικών νησιών. Ανάμεσα στο γραφικό ψαροχώρι της Πλάκας και το φημισμένο λιμανάκι της Ελούντας, το Rosewood Blue Palace θα ενσωματωθεί απόλυτα στο τοπικό περιβάλλον χαρίζοντας μια όαση που θα συνδέει τους επισκέπτες, με τον πολιτισμό και την ιστορία της Κρήτης.
Το θέρετρο, θα διαθέτει 154 δωμάτια και σουίτες, 85 από τα οποία με ιδιωτικές πισίνες. Η ολική ανακαίνιση του Rosewood Blue Palace έχει σχεδιαστεί από την διακεκριμένη ελληνική αρχιτεκτονική εταιρεία K-Studio, με όραμα που αντλεί έμπνευση από την κρητική ταυτότητα. Ο επανασχεδιασμός των τριών από τα έξι εστιατόρια έχει ανατεθεί στην Αφροδίτη Κρασσά, φημισμένη σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, με ελληνική καταγωγή και έδρα το Λονδίνο, φιλοδοξώντας να αναδείξει τη γαστρονομική ταυτότητα του ξενοδοχείου και να την οδηγήσει σε νέα ύψη.
Το Rosewood Blue Palace θα ενταχθεί σε ένα αξιόλογο portfolio ξενοδοχειακών μονάδων στην Ευρώπη, όπως τα Rosewood London, Rosewood Castiglion del Bosco, Hôtel de Crillon, A Rosewood Hotel, Rosewood Villa Magna και Rosewood Vienna. Ενώ εντός του 2024 θα ενταχθούν στο δίκτυο ξενοδοχείων τα Rosewood Munich, Rosewood Amsterdam και Rosewood Schloss Fuschl.
Η Rosewood Hotels & Resorts διαχειρίζεται ένα δίκτυο 32 πολυτελών ξενοδοχείων, resort και residences σε 19 χώρες. Για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τη διαμονή τους, η Rosewood Residences προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης ή διαμονής σε ακίνητα εντός ξενοδοχείων της, καθώς και αυτόνομων κατοικιών που διατίθενται προς πώληση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments