Από το κέντρο των Φηρών και τη μοναδική Καλντέρα της Σαντορίνης στην κορυφή του κόσμου. Το exclusive ξενοδοχείο Athina Luxury Suites έγραψε και πάλι ιστορία επιβεβαιώνοντας την ηγετική του θέση ως “Leading Boutique Hotel in Greece 2022” στα World Travel Awards.
Το boutique ξενοδοχείο που διακρίνεται για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει με θέα το Ηφαίστειο, έλαβε τη σημαντικότερη μέχρι σήμερα διάκριση στην ιστορία του ως “Leading Boutique Hotel in Greece 2022” στα 29α ετήσια World Travel Awards, που απονεμήθηκαν στη Μαγιόρκα, στην Ισπανία.
Παράλληλα, το Athina Luxury Suites διέπρεψε και στα 16α ετήσια World Luxury Hotel Awards κατακτώντας το βραβείο “Best Luxury Boutique Hotel στη Νότια Ευρώπη”, στο πλαίσιο της ετήσιας τελετής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στην Αττάλεια, στην Τουρκία. Τα World Luxury Hotel Awards αποτελούν το κορυφαίο επίτευγμα στον κλάδο των πολυτελών ξενοδοχείων, προσφέροντας διεθνή αναγνώριση καθώς ψηφίζονται από τους επισκέπτες, τους ταξιδιώτες και τους φορείς του κλάδου.

Περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψηφίζουν κάθε χρόνο, σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων για να επιλέξουν τους νικητές.
Στο πλαίσιο των φετινών βραβεύσεων ο Παναγιώτης Ιγγλέσης και η Άρτεμις Αργυρού, ιδιοκτήτες και γενικοί διευθυντές του Athina Luxury Suites δήλωσαν σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι. Τα βραβεία αυτά αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών μας από όλο τον χρόνο, για να μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, σε αυτόν τον πανέμορφο και μοναδικό προορισμό της Σαντορίνης. Τα συνολικά 25 πολυτελή καταλύματα μας έχουν σχεδιαστεί για απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν έναν τέλειο συνδυασμό ηρεμίας και περιπέτειας. Πρόκειται για την ύψιστη τιμή που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής και μας γεμίζει με χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε για ακόμα ψηλότερα».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments