Από αύριο Σάββατο 9 Ιουλίου, το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Amanzoe, που επλήγη από την πρόσφατη πυρκαγιά στην Αργολίδα, θα ξαναρχίσει να λειτουργεί και να καλωσορίζει τους επισκέπτες του.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των τοπικών αρχών και των εθελοντών, η έκταση της πυρκαγιάς δεν ήταν τόσο σφοδρή όσο αρχικά φοβόμασταν, επιτρέποντας έτσι στο Amanzoe να συνεχίσει επιτυχώς την λειτουργία του για τη θερινή περίοδο.
Κατά την επανέναρξη της λειτουργίας μας, αρχικά θα επικεντρωθούμε σε έναν επιλεγμένο αριθμό βιλών και παραθαλάσσιων καμπανών, τις οποίες θα ακολουθήσουν αρκετά Pavilion από την Πέμπτη 21 Ιουλίου. Είμαστε ευγνώμονες που ένας περιορισμένος αριθμός Pavilion υπέστη μόνο εξωτερικές ζημιές, επιτρέποντάς μας έτσι να εντάξουμε τα δωμάτια ξανά στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων. Όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις θα είναι πλήρως λειτουργικές, συμπεριλαμβανομένου του Beach Club, του μπαρ, του εστιατορίου, του γυμναστηρίου, του spa, και του yoga studio στο κεντρικό κτίριο του Amanzoe. Το εστιατόριο Nama και η παρακείμενη πισίνα του θα ανοίξουν ξανά σύντομα μετά τις εργασίες εξωραϊσμού, με επιλεγμένα πιάτα από το μενού διαθέσιμα στους επισκέπτες να απολαύσουν στο μπαρ.
Ως προς τα τμήματα του περιβάλλοντος τοπίου τα οποία επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά, η ομάδα μας ήδη αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής και την αναφύτευση της χλωρίδας. Με την ευκαιρία του εορτασμού της 10ης επετείου αυτού του εμβληματικού συγκροτήματος, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη συμβολική σημασία μετά τα πρόσφατα γεγονότα, προσκαλούμε τους επισκέπτες να γιορτάσουν μαζί μας διαμένοντας στο ξενοδοχείο και να συμβάλουν στις προσπάθειες αναδάσωσης του περιβάλλοντος χώρου φυτεύοντας ένα δενδρύλλιο. Για κάθε δέντρο που φυτεύεται, το Amanzoe θα κάνει μια δωρεά στις τοπικές πυροσβεστικές αρχές που μας βοήθησαν στη διαφύλαξη του συγκροτήματος.
Λόγω της αρχικής περιορισμένης διαθεσιμότητας των Pavilion, η ομάδα μας επικοινωνεί με όλους τους επισκέπτες για να επιβεβαιώσει την κατάσταση της κράτησής τους. Εργαζόμαστε συστηματικά και επικοινωνούμε με όσους έχουν επικείμενες κρατήσεις κατά προτεραιότητα.
Η αφοσιωμένη ομάδα μας ανυπομονεί να υποδεχτεί τους επισκέπτες πίσω στο καταφύγιό μας στην κορυφή του λόφου και επωφελούμαστε αυτής της ευκαιρίας για να διαβεβαιώσουμε ότι η εμπειρία του Amanzoe παραμένει ανεπηρέαστη.
Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε τις τοπικές αρχές και τους εθελοντές, καθώς και τους εκλεκτούς μας καλεσμένους και τους συνεργάτες μας για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση».

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments