Πολλά γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα για το διατηρητέο κτήριο, «Βιέννη» στην οδό Εγνατία 2-4 στη Θεσσαλονίκη , όταν αυτό αγοράστηκε πριν μερικά χρόνια από τον ισραηλινών συμφερόντων όμιλο Brown Hotels. Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε το ιστορικό κτίριο να μετατραπεί σε ένα boutique hotel πέντε αστέρων.
Ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν. Όπως αποκάλυψε σήμερα στο περιθώριο της 7ης Prodexpo ο Λεόν Αβιγκάντ, ιδρυτής του ομίλου Brown Hotels, η επένδυση ματαιώνεται και το κτήριο αναμένεται να μισθωθεί πιθανόν σε κολλέγιο, όπως ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό.
Η αλήθεια είναι πως στελέχη της Brown πολλές φορές σε συζητήσεις τους έχουν εκφράσει την απογοήτευση τους για το πως εξελίσσεται τουριστικά η Θεσσαλονίκη.
Ευτυχώς για την πόλη, η άλλη επένδυση του Ομίλου θα προχωρήσει κανονικά. Πρόκειται για την πρώην καπναποθήκη «Σακκά-Μιχαηλίδη», στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Ναυμαχίας Λήμνου, που θα μετατραπεί σε ένα τετράστερο ξενοδοχείο, με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τα δύο χρόνια. Η συνολική επένδυση θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.
Αντίθετα όπως είπε ο κ. Αβιγκάντ, ο Όμίλος Brown ψάχνει επενδυτικές ευκαιρίες περιφερειακά της Θεσσαλονίκης και όπως αποκάλυψε προχώρησε στην εξαγορά δυο ξενοδοχειακών μονάδων, στη Χαλκιδική που βρίσκονται σε λειτουργία, χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματά τους.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments