Ήταν μαγική η χθεσινή βραδιά δίπλα στην πισίνα του πεντάστερου ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki!
Και αυτό γιατί κάθε Τρίτη και Πέμπτη όλο το καλοκαίρι, ο χώρος μετατρέπεται σε θερινό κινηματογράφο προβάλλοντας αριστουργήματα της 7ης τέχνης.
Χθες βράδυ η θεϊκη Ίνγκριντ Μπέργκμαν με τον επιβλητικό Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, καθήλωσαν τους θεατές με την θρυλική τους Καζαμπλάνκα. Μια ταινία που έκτοτε έκανε διάσημη την πόλη του Μαρόκου αν και δεν γυρίστηκε εκεί.
Δεν είναι όμως μόνο ο μαγευτικός χώρος του Hyatt (κήπος και πισίνα) που κάνουν μαγευτικές τις βραδιές θερινού κινηματογράφου. Είναι και τα πέντε ειδικά μενού από τα οποία μπορεί να επιλέξει ο θεατής για να συνοδεύσουν την βραδιά του. Λαχταριστά χάμπουργκερ, πίτσα, γύρος κοτόπουλο, περιλαμβάνονται στην ειδική κάρτα μαζί φυσικά με νάτσος και ποπ κορν. Επίσης είναι και το εξαιρετικό σέρβις που συμπληρώνουν την πεντάστερη εμπειρία.
Οι επόμενες προβολές είναι στις 3 και 4 Αυγούστου με την «Μάσκα του Ζορρό», ίσως προς τιμή του Αντόνιο Μπαντέρας που επέλεξε να μείνει στο Hyatt κατά την πρόσφατη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer».
Ακολουθούν Ανατολικά της Εδέμ (10-11/8), Πράσινη Κάρτα (17-19/9), Moulin Rouge (24-26/8), The Grand Budapest Hotel (31/8-2/9), Gattaca (7 – 9/9).
Ώρα έναρξης προβολής 21:30 ακριβώς.
Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων 2310 401295

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments