Τέλος εποχής για την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης γενικότερα, τουλάχιστον σε επίπεδο φορέων. Και αυτό γιατί στις εκλογές της Ένωσης που θα γίνουν μεθαύριο Τετάρτη, δεν θα είναι υποψήφιος ο νυν πρόεδρος Τέλης Θωμόπουλος. Μετά από 24 χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, εκ των οποίων τα 15 τελευταία ως πρόεδρος, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη. Ωστόσο δεν εγκαταλείπει τελείως την εμπλοκή του με τα κοινά, καθώς όπως μάθαμε θα είναι υποψήφιος για μια θέση εκπροσώπου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) στην οποία είναι ήδη μέλος στο διοικητικό συμβούλιο.

Ο κ. Θωμόπουλος, με πολλούς φίλους και πολλούς επικριτές, αφήνει έντονη την σφραγίδα του στα κοινά της Ένωσης. Έντονη προσωπικότητα ο ίδιος, πρωταγωνίστησε όλα αυτά τα χρόνια στις τουριστικές εξελίξεις της πόλης.

Την θέση του κου Θωμόπουλου αναμένεται να πάρει ο τωρινός γενικός γραμματέας Ανδρέας Μανδρίνος με πλούσια συνδικαλιστική δράση. Χαρακτηρίζεται ως άνθρωπος χαμηλών τόνων με πολύ θετική σκέψη, υπέρ της συνεργασίας των φορέων της πόλης, μακριά από κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες.

Οι υποψήφιοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων θα είναι εφτά και θα εκλεγούν όλοι καθώς τόσες είναι οι θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Τέλης Θωμόπουλος, σε σημερινό γεύμα εργασίας με δημοσιογράφους, εξέφρασε τη λύπη του για το χαμηλό ενδιαφέρον των συναδέλφων του να εμπλακούν στα κοινά της Ένωσης των Ξενοδόχων.

Εκτός από τον κ. Θωμόπουλο, ένα ακόμη μέλος του τωρινού διοικητικού συμβουλίου, ο κ. Μπουτσιούκης (Egnatia Palace), δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Τις θέσεις τους θα πάρουν ο κ. Καλακάτσιος (Nikopolis) και ο κ. Κύρτσος (El Greco).

Οι εκλογές και η γενική συνέλευση που θα προηγηθεί θα γίνουν μεθαύριο Τετάρτη σε αίθουσα του ξενοδοχείου Holiday Inn.

 

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments