Ένα νέο ξενοδοχείο ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στη Θεσσαλονίκη που ανανεώνει και εμπλουτίζει το ξενοδοχειακό δυναμικό της πόλης. Πρόκειται για το Teight Hotel, όνομα που προκύπτει από το πρώτο γράμμα της λέξης Thessaloniki και την λέξη eight (οκτώ), καθώς βρίσκεται στο νούμερο οκτώ της οδού Μητροπολίτου Ιωσήφ, γωνία με την Προξένου Κορομηλά. Είναι κατηγορίας τεσσάρων αστέρων αν και το σωστό θα ήταν 4plus.
Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πιο σικάτη γειτονιά της πόλης, περιτριγυρισμένο από ωραία elegant καταστήματα, καφέ μπαρ και εστιατόρια. Απέχει εκατό μέτρα από την παραλία.
Το Teight Hotel διαθέτει 45 δωμάτια χωρισμένα σε έξι τύπους, μεταξύ των οποίων τρεις σουίτες με μεγάλα μπαλκόνια στον 8ο όροφο. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με όλα όσα χειμάζονται για άνετη και ευχάριστη διαμονή, ενώ κυριαρχούν οι νέες τεχνολογίες όπου όλες οι λειτουργίες του δωματίου ελέγχονται από την τηλεόραση ή το κινητό ή ένα πάνελ που βρίσκεται δίπλα στο κρεββάτι.
Η θέση του και οι παροχές του είναι τέτοιες που μπορεί να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο κάθε ταξιδιώτη που έρχεται στη Θεσσαλονίκη, είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, είτε για citybreak, για συνέδριο κλπ. Θα ενθουσιαστούν αυτοί που θέλουν να μείνουν στο κέντρο της πόλης αλλά χωρίς ηχορύπανση τις βραδινές ώρες, τους αρέσει το μοντέρνο ντιζάιν με τα φωτεινά χρώματα και ξετρελαίνονται με τις νέες τεχνολογίες.
Στο ισόγειο του ξενοδοχείου λειτουργεί το εντυπωσιακό bar – restaurant Moldee, του γνωστού και από την τηλεόραση σεφ Βασίλη Μουρατίδη. Μια εξαιρετική πρόταση για ποτό ή φαγητό καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας που ήδη έχει αγαπηθεί. Στο χώρο αυτό σερβίρεται και το πρωινό του ξενοδοχείου (οι κύριες επιλογές είναι αλα καρτ), σε όσους δεν θέλουν να το απολαύσουν στο δωμάτιο τους.
To roof garden λειτουργεί για πριβέ εκδηλώσεις ενώ μελλοντικά θα μεταμορφωθεί σε ένα ωραίο lounge Bar.
Το Teight Hotel βρίσκεται σε γυναίκεια χέρια, καθώς το διευθύνει η Ευγενία Χασαπίδου, θεσσαλονικιά με πλούσια εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο.
Τη διαχείριση του Teight Hotel έχει η Tresor Hospitality, μια εταιρεία που αναπτύσσεται πολύ δυναμικά τα τελευταία χρόνια και διευθύνει ο Πάνος Πανταζόπουλος. Το χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει ξενοδοχεία, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων βρίσκεται στα νησιά του Αιγαίου.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments