Στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε η προετοιμασία για το άνοιγμα τους μετά από πέντε μήνες που παραμένουν κλειστά λόγω του lockdown. Μέχρι τις 15 Μαΐου αναμένεται να επαναλειτουργήσει το 80% των ξενοδοχείων της πόλης. Το υπόλοιπο 20% θα ανοίξει σταδιακά μέχρι το Σεπτέμβριο ενώ ελάχιστα ξενοδοχεία δεν θα ανοίξουν καθόλου νικημένα από την κρίση που δημιούργησε η πανδημία.
Όπως μας είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Ανδρέας Μανδρίνος, «σε ότι αφορά στην κίνηση ελάχιστες κρατήσεις περιμένουμε το Μάιο, λίγες περισσότερες τον Ιούνιο αλλά από τον Ιούλιο αναμένουμε η κίνηση να ζωηρέψει αρκετά και να μας φτάσει σε ένα βιώσιμο επίπεδο. Όλα θα εξαρτηθούν και από την πρόοδο του εμβολιασμού και το αναμενόμενο τοίχος ανοσίας που θα κάνει τον κόσμο να ταξιδέψει περισσότερο».
Πολλά από τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης το άνοιγμα θα τα βρει ανανεωμένα καθώς εκμεταλλεύτηκαν το διάστημα που ήταν κλειστά για να κάνουν τις απαραίτητες ανακαινίσεις. Οι επιστρεπτέες προκαταβολές και τα άλλα βοηθήματα έδωσαν την απαραίτητη ρευστότητα στα ξενοδοχεία για ανανέωση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments