Τα Aria Hotels, η ελληνική αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εγκαινιάζουν το νέο τους αρχοντικό κατάλυμα στην καρδιά των Κυκλάδων, τη Σύρο, το οποίο υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του από σήμερα 15η Απριλίου 2024.
Κοντά στο ιστορικό λιμάνι της Σύρου και τα γραφικά σοκάκια της, το νέο αρχοντικό ξενοδοχείο Skylight προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, συνδυάζοντας την παράδοση με την πολυτέλεια σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα νησιά των Κυκλάδων. Η αρχιτεκτονική του κτιρίου αναδεικνύει την πλούσια ιστορία της Σύρου, με τις νεοκλασικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες διατηρημένες από το 1873, να αποπνέουν μια αίσθηση αυθεντικότητας που ταξιδεύει τον επισκέπτη πίσω στον χρόνο. Το Skylight διαθέτει εύκολη πρόσβαση στα κύρια αξιοθέατα και παραλίες του νησιού, επιτρέποντας στους επισκέπτες να εξερευνήσουν με άνεση κάθε γωνιά της Σύρου.
Κάθε ένα από τα τέσσερα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του Skylight, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής, με προσεγμένη διακόσμηση και σύγχρονες παροχές.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments