Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύουν την παρουσία τους στη Μάνη εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους το Hawk Tower. Η ιδιαίτερη αυτή ιστορική κατοικία δέχεται ήδη κρατήσεις και θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της από τα μέσα Απριλίου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην Πελοπόννησο.
Το Hawk Tower βρίσκεται στην εναλλακτική Μάνη, και συγκεκριμένα τον Πύργο, έναν προορισμό που προτιμάται ολοένα και περισσότερο από τους ταξιδιώτες λόγω της φυσικής ομορφιάς και της ιστορίας του. Η κατοικία αποτελεί αρχοντικό πύργο της ευρύτερης περιοχής της Μάνης, ο οποίος κατασκευάστηκε το 1868 και έχει ανακαινιστεί εσωτερικά με απόλυτο σεβασμό στη μανιάτικη αρχιτεκτονική. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του αποτελεί η αντίθεση που δημιουργείται χάρη στη συνύπαρξη των παραδοσιακών στοιχείων, με την πέτρα να «κυριαρχεί» εξωτερικά, και της σύγχρονης εσωτερικής διακόσμησης.
Με έκταση 150 τ.μ., το Hawk Tower μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα αποτελώντας ιδανική επιλογή για οικογένειες, παρέες φίλων και ζευγάρια που επιθυμούν να εξερευνήσουν τόσο την τοπική ιστορία όσο και τα γραφικά χωριά του Ταΰγετου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, ενώ περιλαμβάνει σαλόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments