Η Grivalia Hospitality S.A. ανακοίνωσε το άνοιγμα του «91 Athens Riviera, The Resort», του πρώτου υβριδικού Private Members Club & Glamping στην Ελλάδα. To νέο πρωτοπόρο project, που πραγματοποιείται σε σύμπραξη όμιλο πολυτελούς φιλοξενίας Domes, συστήνει για πρώτη φορά στην ελληνική τουριστική αγορά την εμπειρία της ιδιωτικής λέσχης και την επιτομή του Glamping.
Το «91 Athens Riviera» πρόκειται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του στις 15 Ιουνίου, σε μια έκταση 45.000 τ.μ. στην Α’ Πλαζ Βούλας. Παράλληλα με τις 28 πολυτελείς σκηνές και τις υπηρεσίες σωματικής υγείας και ευεξίας, μέλη και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Μεσογειακές γεύσεις με την υπογραφή του διάσημου εστιατορίου BARBAROSSA PAROS.
Μέλη και επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων και ευεξίας με οκτώ ελίτ γήπεδα τένις, προπόνηση στην παραλία, γιόγκα στην ανατολή, πιλάτες στο ηλιοβασίλεμα και εξατομικευμένη προπόνηση ή ολοκληρωμένες αξιολογήσεις του σώματος. Μια ειδική θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για μια πραγματικά αναζωογονητική διαμονή. Επιπλέον, οι θεραπείες που προσφέρονται από το signature Domes Soma Spa, «The Finest», αντιπροσωπεύουν μια απρόσκοπτη συγχώνευση πολυτέλειας, αδιαμφισβήτητων αποτελεσμάτων και βαθιάς γνώσης. Το «91 Athens Riviera» αναμένεται να αποτελέσει κυρίαρχο προορισμό πολυτελούς glamping σε παγκόσμιο επίπεδο, αναβαθμίζοντας τόσο την όψη της αθηναϊκής Ριβιέρας όσο και την εμπειρία των Ελλήνων και ξένων ταξιδιωτών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments