Καθώς οι μεγάλες ξενοδοχειακές εταιρείες έχουν χάσει μεγάλο μέρος της δουλειάς τους από πλατφόρμες τύπου Airbnb, περνούν στην αντεπίθεση. Προχωρούν στην δημιουργία δικών τους αντίστοιχων σελίδων για την ενοικίαση καταλυμάτων, όχι παντός είδους αλλά αυτών που έχουν σχέση με άνεση και πολυτέλεια (πολυτελή διαμερίσματα, βίλες, σαλέ κλπ) όχι μόνο δικών τους αλλά και ιδιωτών. Μετά την Marriott που δημιούργησε την πλατφόρμα Homes and Villas, σειρά έχει η Accor, μια από τος μεγαλύτερες εταιρείας στο χώρο της φιλοξενίας που αναπτύσσει δεκάδες ξενοδοχειακά μπραντ σε όλο τον κόσμο.
Πρόσφατα εγκαινίασε τη δική της ιστοσελίδα την οποία ονομάζει Apartments & Villas. Προσφέρει περισσότερα από 50.000 διαμερίσματα, βίλες και σαλέ, σε περισσότερους από 350 προορισμούς. Στόχος είναι να προσελκύσει το ταξιδιωτικό κοινό που αναζητά άνεση και πολυτέλεια.
Το πλεονέκτημα αυτών των εταιριών είναι ότι έχουν ήδη ένα σημαντικό πελατολόγιο για αυτό το προϊόν, το εντάσσουν στα προγράμματα προνομίων που ισχύουν για τα ξενοδοχεία τους, ενώ προφέρουν καθημερινό σέρβις.
Φιλοδοξία όλων αυτών των πλατφορμών που ανέπτυξαν οι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, είναι να προσελκύσουν το εύρωστο ταξιδιωτικό κοινό που αναζητά όχι το φθηνό αλλά το διαφορετικό, και να αφήσουν στην Airbnb το κοινό που αναζητά χαμηλής κατηγορίας φθηνά καταλύματα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments