“Θετικά συνεχίζουν να είναι τα μηνύματα για το καλοκαίρι του 2022”, όπως σχετικά αναφέρει η κα. Celine Spataro managing director της SK Hospitality, μία από τις πιο δυναμικές εταιρίες πωλήσεων και μάρκετινγκ με έδρα τη Θεσσαλονίκη και μέλος του ΣΕΤΕ.
«Οι πληρότητες των ξενοδοχείων τύπου Resort βρίσκονται στα ίδια και σε πολλές περιπτώσεις πάνω από τα επίπεδα του 2019, χάρις στην αυξημένη ζήτηση από Αγγλία, Γαλλία και Βέλγιο-Λουξεμβούργο, ενώ σταθερά αυξητική παραμένει και η ζήτηση από τη Γερμανία.
Η Αγγλική αγορά είναι η πιο δυναμική αυτή τη στιγμή, με πολύ αυξημένο πρόγραμμα πτήσεων για το 2022* (2019 vs. 2022) :
• HER + 19%
• JMK + 40%
• SKG + 35%
• ELF +36%
*Στοιχεία ΣΕΤΕ Απρίλιος 2022
Για το λόγο αυτό η SK Hospitality αποφάσισε να ενισχύσει την παρουσία της στη συγκεκριμένη αγορά και να ανοίξει το νέο γραφείο της στην Αγγλία, με έδρα το West Sussex. “Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας νέες προοπτικές για ανάπτυξη των ξενοδοχειακών τους επιχειρήσεων αναφορικά με το Tour Operating, τους σπεσιαλίστες Travel Agents, τους γάμους και τα αθλητικά groups”, δηλώνει η κα, Spataro.
Παράλληλα, η SK Hospitality συνεχίζει να επενδύει σε εργαλεία revenue & business intelligence για να παρακολουθεί όλα τα νέα booking trends της αγοράς. “Λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές που επέφερε στην τουριστική αγορά ο Κορονοϊός καθώς και τις νέες τάσεις κρατήσεων της μετά-covid περιόδου, μια επιτυχημένη ξενοδοχειακή επιχείρηση πρέπει να βρει την σωστή ισορροπία ανάμεσα στα online και offline συμβόλαιά της”, αναφέρει η κα. Spataro.
Η SK Hospitality παρέχει υπηρεσίες πωλήσεων και μάρκετινγκ σε επιλεγμένα ξενοδοχεία τύπου Resort. Από το 2017 η SK Hospitality συνεργάζεται με μεγάλα resort ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, της Κέρκυρας και της Κρήτης, δίνοντας έμφαση στην βελτίωση της θέσης τους στις αγορές, στην είσοδό τους σε νέες αγορές, στην αύξηση της πληρότητας κατά την χαμηλή περίοδο και στην αναθεώρηση της τιμολογιακής πολιτικής με στόχο την αύξηση του ADR (Average Daily Rate) και του τζίρου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments