Το Mediterranean Palace, το πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
«Από την αρχή αυτής της υγειονομικής κρίσης, δεν παραμείναμε απλοί θεατές. Εργαζόμαστε συνεχώς ώστε την επόμενη μέρα να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, αποφασισμένοι να υπερβούμε όλοι τους εαυτούς μας, για να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα. Αναγνωρίζοντας πως – περισσότερο από ποτέ – η άνεση, η υγεία, η ηρεμία και η ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και του προσωπικού μας, είναι υψίστης σημασίας, θελήσαμε να αναβαθμίσουμε τα ήδη υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής που εφαρμόζουμε όλα τα χρόνια λειτουργίας του ξενοδοχείου μας.
Σε συνεργασία με την Κλινική Άγιος Λουκάς, δημιουργήσαμε το SAFETY FIRST ένα νέο πρότυπο υγιεινής για το ξενοδοχείο μας. Με τις συμβουλές και την εποπτεία, ομάδας ειδικών ιατρών και τεχνικών εμπειρογνωμόνων, θα εφαρμόσουμε αναβαθμισμένα πρωτόκολλα καθαρισμού και υγιεινής, σε όλο το φάσμα των διαδικασιών λειτουργίας του ξενοδοχείου, καθώς και πρότυπες και εξειδικευμένες διαδικασίες για τον τρόπο υγειονομικού ελέγχου και απολύμανσης, πρόσθετα απαραίτητα στοιχεία, για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των επισκεπτών μας.
Μεταξύ άλλων, στο νέο αυτό πρότυπο, περιλαμβάνονται ειδικά μέτρα προστασίας του προσωπικού του ξενοδοχείου μας, στο οποίο, πέραν του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού, παρέχεται και εξειδικευμένη εκπαίδευση από την ομάδα αντιμετώπισης λοιμώξεων της Κλινικής Άγιος Λουκάς, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας Συμεών Μεταλλίδη, και τη Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Άννα Αγαπίδου.
Το Mediterranean Palace είναι οι άνθρωποί του, και η προστασία της υγείας του προσωπικού μας, καθώς θα προσφέρει τις μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας, είναι το ίδιο σημαντική όσο και των επισκεπτών μας.
Είμαστε βέβαιοι πως, η εφαρμογή του προτύπου SAFETY FIRST, στους χώρους άφιξης, στα δωμάτια, τα εστιατόρια, τις αίθουσες συνεδριάσεων, σε όλα τα λειτουργικά τμήματα, καθώς και στους υπόλοιπους κοινόχρησιους χώρους, θα προσφέρει στους επισκέπτες μας μοναδική αίσθηση ασφάλειας, καθ’ όλη τη διάρκεια διαμονής τους στο ξενοδοχείο.
Με την επιστημονική υποστήριξη της Κλινικής Άγιος Λουκάς εγγυόμαστε στους επισκέπτες μας ότι τώρα μπορούν να απολαμβάνουν μια ακόμη πιο υγιεινή και ασφαλέστερη διαμονή από το check-in έως το check-out! Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας, συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος να δίνουμε την αγάπη και τη φιλοξενία μας στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.»

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments