Ο όμιλος Radisson Hotel λανσάρει την πρωτοποριακή πρόταση Radisson Meetings Unbound και τη Radisson Meetings Dream Machine με τεχνολογία AI, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι επαγγελματικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.
Tο Radisson Meetings Unbound επιτρέπει σε meeting και event planners να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους και να εξερευνήσουν τον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης με στόχο να ανακαλύψουν πρωτότυπες ιδέες, να αντλήσουν έμπνευση και να οραματιστούν νέους χώρους για μελλοντικές εκδηλώσεις. Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η δημιουργία αξέχαστων εκδηλώσεων και μοναδικών events. Το Radisson Meetings Unbound ξεκλειδώνει απεριόριστες δυνατότητες και μεταμορφώνει τους χώρους των ξενοδοχείων σε δημιουργικές “παιδικές χαρές” όπου κάποιος μπορεί να ανακαλύψει νέες ιδέες ή να μοιραστεί τις δικές του.
Συνδυάζοντας την ψηφιακή καινοτομία με την πολυετή εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων, ο όμιλος Radisson Hotel παρουσιάζει τη Radisson Meetings Dream Machine που χρησιμοποιεί ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης το οποίο προσφέρει εξατομικευμένες δυνατότητες που ξεπερνούν τα σημερινά όρια στη διοργάνωση συναντήσεων και εκδηλώσεων, από το concept μέχρι την οπτικοποίηση. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει να μοιραστούν την εμπειρία τους με τη δημοσίευση case studies από επιτυχημένα καινοτόμα meetings και τρόπους χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης στον συγκεκριμένο τομέα.

Δυναμικά meeting rooms και workshops
Η Radisson Meetings Dream Machine “ζωντανεύει” με μία σειρά από creative workshops και “infinity rooms” που διοργανώνονται από τον όμιλο Radisson Hotel σε διάφορους προορισμούς σε Ευρώπη και Ασία. Τα “infinity rooms” είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που επαναπροσδιορίζει και διευρύνει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διοργάνωση επαγγελματικών συναντήσεων. Είναι γεγονός ότι η αποτελεσματικότητα μιας επαγγελματικής συνάντησης μπορεί να επηρεαστεί σημαντικά από το περιβάλλον όπου λαμβάνει χώρα και τα ερεθίσματα που δέχονται οι συμμετέχοντες. Τα infinity rooms προσφέρουν ένα ειδικά σχεδιασμένο και εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό μιας πολύβουης αίθουσας συσκέψεων: Φανταστείτε ότι μέσα από μια σειρά ασκήσεων visualization οδηγείστε σε ένα σκοτεινό μαύρο δωμάτιο. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είναι εκεί αλλά δεν μπορείτε να τους δείτε. To brain storming θα πραγματοποιηθεί αργότερα, αλλά στην αρχή είστε μόνο εσείς και ακολουθείτε συγκεκριμένες οδηγίες που έχουν στόχο να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να σημειώνουν ήσυχα τις σκέψεις τους καθώς προχωρά η άσκηση. Στη συνέχεια και έχοντας περάσει από πολλά, όλο και βαθύτερα στάδια σκέψης, το δωμάτιο σταδιακά φωτίζεται, αποκαλύπτοντας σε όλο το χώρο ειδικά σχεδιασμένα επαναλαμβανόμενα μοτίβα μαζί με μια οπτική απόδοση των σκέψεων που έχει σημειώσει ο καθένας και χρησιμεύει ως βάση για την ομαδική συζήτηση που ακολουθεί. To πρώτο “infinity room” λανσαρίστηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στο Park Inn by Radisson Amsterdam City West, ενώ η Radisson Meetings Dream Machine αξιοποιείται σε διάφορα events σε Ντίσελντορφ, Κοπεγχάγη, Μάντσεστερ και Γιοχάνεσμπουργκ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments