Ο Όμιλος ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts σε συνεργασία με την εταιρία εκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού AA+Partners, διοργανώνει το “AQUILA on the Road 2022” σε έξι πόλεις της Β. Ελλάδας. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στις πόλεις της Κοζάνης, των Τρικάλων, της Φλώρινας, των Σερρών, της Αλεξανδρούπολης και της Δράμας στο διάστημα από 11 έως και 20 Φεβρουαρίου 2022.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την καταξιωμένη στο χώρο εταιρία εκπαίδευσης AA+Partners με θέμα “Τα ξενοδοχεία στην εποχή Covid-19 και μετά – Οι νέες τάσεις”. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι νέες τάσεις στον χώρο, οι αλλαγές που έφερε η πανδημία, ποιες από αυτές ήρθαν για να μείνουν και οι εξελίξεις στον τομέα της εξυπηρέτησης του πελάτη. Στο τέλος της εκπαίδευσης θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Στη συνέχεια, τα στελέχη του ομίλου ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts θα παρουσιάσουν την εταιρία, τις δυνατότητες καριέρας καθώς και τις νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου στην Κρήτη.
Τέλος, στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν και έχουν αιτηθεί σχετικά, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιτόπου συνεντεύξεις με τα στελέχη του ομίλου ΑQUILA Hotels & Resorts και να διερευνήσουν τις δυνατότητες εργασίας στoν σημαντικό αυτό ξενοδοχειακό Όμιλο στην Κρήτη.
Η φυσική πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνεται μόνο με πιστοποιητικό/βεβαίωση εμβολιασμού κατά της Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στον χώρο με ταυτόχρονη τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων.
Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι η ηλεκτρονική εγγραφή των ενδιαφερομένων στο https://bit.ly/AquilaontheRoad2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Συστήνεται η αποστολή του βιογραφικού σημειώματος μέσω της φόρμας εγγραφής.

Πρόγραμμα “AQUILA on the Road 2022”

ΚΟΖΑΝΗ 11/2/2022 “Κοβεντάρειος” Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

ΤΡΙΚΑΛΑ 12/2/2022 Gallery Art Hotel

ΦΛΩΡΙΝΑ 13/2/2022 Lingos Hotel-Tottis
ΣΕΡΡΕΣ 18/2/2022 Elpida Resort & Spa

ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ 19/2/2022 Astir – Egnatia Alexandroupolis
ΔΡΑΜΑ 20/2/2022 Hydrama Grand Hotel

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments