Η People of the World, η μοναδική εταιρία online πωλήσεων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη,  ανακοίνωσε την απευθείας συνεργασία της με 1465 ξενοδοχεία στην Ελλάδα στα οποία η εταιρία θα έχει προνομιακή τιμολογιακή πολιτική κάνοντας ακόμη ανταγωνιστικότερη την παρουσία της στις κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

Στη συνεργασία συγκαταλέγονται μεγάλες Ελληνικές αλυσίδες καθώς και μεμονωμένα ξενοδοχεία σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

”Στην People of the World πιστεύουμε στον πολύ σημαντικό ρόλο των Τουριστικών Γραφείων και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και μεθοδικά ώστε να δίνουμε στους πελάτες μας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα” δήλωσε ο Αλέξανδρος Κατσόπουλος  Business Development Manager της εταιρίας.

Η εταιρία Peopleb2b.com  εξειδικεύεται σε online κρατήσεις ξενοδοχείων και μεταφορών αποκλειστικά σε τουριστικά γραφεία.  Με δυνατότητα άμεσης κράτησης σε πάνω από 140.000 ξενοδοχεία σε 138 χώρες είναι σε θέση να προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Τις υπηρεσίες της εμπιστεύονται καθημερινά περισσότερα από 700 μικρά και μεγάλα τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τις κρατήσεις των πελατών τους.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments