Με πέντε σημαντικά βραβεία διακρίθηκε το THE MET Hotel στα Greek Hospitality Awards 2023, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων.

 

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο THE MET Hotel απέσπασε:

α) το Χρυσό βραβείο “Best Greek Lifestyle City Hotel” ως το ξενοδοχείο ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το εμβληματικό ξενοδοχείο, που φέτος εορτάζει τα 14 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, αποτελεί σημείο αναφοράς της διεθνούς εικόνας της πόλης και λειτουργεί ως το επίκεντρο της επιχειρηματικότητας και του πολιτισμού.
β) το Χρυσό βραβείο “Greek Design City Hotel” ως το ξενοδοχείο με το ωραιότερο design. Διαθέτοντας μια εκπληκτική συλλογή έργων τέχνης διεθνούς εμβέλειας από κορυφαίους εκπροσώπους της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής, το THE MET HOTEL, ως διακεκριμένο μέλος των Design Hotels του ομίλου Marriott International, ξεχωρίζει για την χαρακτηριστική σύγχρονη αίσθηση, την φρέσκια ματιά και το νεανικό πνεύμα, ενώ είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επισκεπτών με εξαιρετικό σχεδιασμό και άνεση συνδυάζοντας μοναδικά την ελληνική φιλοξενία με την σύγχρονη αισθητική (Gold Αward).
γ) το Χρυσό βραβείο “Best Greek Hotel Breakfast” ως το ξενοδοχείο με το καλύτερο πρωινό, καθώς έχει ως πυρήνα του την παραδοσιακή Μεσογειακή διατροφή.
γ) το Ασημένιο βραβείο “Best Greek MICE City Hotel” ως ένα απο τα καλύτερα ξενοδοχεία πόλης για συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις. (Silver Αward).
δ) το Ασημένιο βραβείο “Best Greek Business City Hotel” ως ένα απο τα καλύτερα ξενοδοχεία πόλης για κάθε επαγγελματική συνάντηση, παρέχοντας υπηρεσίες με επαγγελματισμό, και τεχνογνωσία (Silver Αward).

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments