Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων ολοκληρώθηκε τελικά η εξαγορά του Πόρτο Καρράς από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Το τίμημα ανέρχεται στα 205 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο είναι βέβαιο πως θα χρειαστούν επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων για να μπορέσει το ξενοδοχειακό συγκρότημα να αναβαθμιστεί σε ένα πολυτελές πεντάστερο resort.
Για την Χαλκιδική και ειδικότερα τη Σιθωνία, αυτή είναι μια πολύ καλή είδηση καθώς αναβαθμίζει την περιοχή στον τουριστικό χάρτη. Επίσης θα ανεβάσει τα ποιοτικά στάνταρ, θα προσελκύσει αναβαθμισμένο οικονομικά τουρισμό, θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας και εισόδημα στην ευρύτερη περιοχή.
Θυμίζουμε πως σε ότι αφορά στον τουρισμό, ο Όμιλος Σαββίδη διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Makedonia Palace, ενώ έχει πάρει από το ΤΑΙΠΕΔ το παλιό Ξενία στο Παλιούρι (πρώτο πόδι Χαλκιδικής) χωρίς μέχρι στιγμής να προχωρήσει σε κάποια επένδυση.
Επίσης όπως αποκάλυψαν πρόσφατα τα Omorfa Taxidia, ο Όμιλος Σαββίδη ξεκίνησε διαδικασίες για την έκδοση άδειας αεροπορικής εταιρείας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments