Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Οκτώ μήνες λειτουργίας κλείνει αυτές τις μέρες το πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης Onoma Hotel. Είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία όχι μόνο εξαιτίας του πρωτότυπου ονόματος του, αλλά και του ξεχωριστού κόνσεπτ που βασίζει τη λειτουργεία του, που όμοιο του δεν βρίσκεις στη Θεσσαλονίκη και ενδεχομένως σε όλη την Ελλάδα.
Το Onoma απευθύνεται κυρίως στους millennial’s, δηλαδή άτομα ηλικίας μεταξύ 20 και 40 ετών ή σε όσους αισθάνονται ως τέτοιοι. Για το λόγο αυτό προσφέρει στοχευμένες εμπειρίες διαμονής που αντιπροσωπεύουν αυτή την ηλικιακή ομάδα και μάλιστα σε μια προσωποποιημένη διάσταση. Διαμονή άνετη, χαλαρή, χωρίς τα γνώριμα κλισέ και τα καθώς πρέπει…
Εντυπωσιακές φωτεινές στήλες (matrix) περικλείουν την είσοδο του ξενοδοχείου που εκπέμπουν χρώματα και μηνύματα ανάλογα με την περίσταση, τους επισκέπτες υποδέχεται στο lobby ο Σίκερ, ένα εντυπωσιακό άγαλμα αφιερωμένο στον σύγχρονο ταξιδιώτη, υπάρχουν διαδικασίες self chek in, στους τοίχους θα δείτε έργα από street art καλλιτέχνες, στο εστιατόριο Good mood food προσφέρονται κυρίως street food πιάτα, σε κάθε όροφο υπάρχει αυτόματος πωλητής για ποτά και σνακ που σε απαλλάσσει από την ακρίβεια του mini bar.
Στο Onoma Hotel υπάρχουν επίσης συνεδριακές αίθουσες διαφορετικές απ΄ότι έχουμε συνηθίσει, καθώς παρακολουθείς συνέδρια και εκδηλώσεις σε συνθήκες άνεσης και χαλάρωσης, δηλαδή βυθισμένος σε έναν καναπέ, ή ξαπλωμένος σε μια μαξιλάρα ή πάνω σε μια κούνια. Υπάρχει playroom με πολλά παιχνίδια (κάποια vintage)) και βιβλιοθήκη για χαράρωση και κοινωνικοποίηση, ενώ στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείου υπάρχει ακόμη και μπασκέτα για να γρήγορο μονό στα διαλείμματα συνεδρίων και εκδηλώσεων,
Σε όλα αυτά είχαμε αναφερθεί σε ξεχωριστή ανάρτηση πριν μήνες, λίγες μέρες πριν ανοίξει το ξενοδοχείο. Τις προηγούμενες μέρες ο ιδιοκτήτης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και οι συνεργάτιδες του, κάλεσαν δημοσιογράφους για μια παρουσίαση χώρων και υπηρεσιών.
Τα νεότερα από το Onoma Hotel είναι ότι ο Όμιλος Anatolia Hotels στον οποίο ανήκει μαζί με ξενοδοχεία και βίλες σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Μύκονο και Λευκάδα, ετοιμάζει πρόγραμμα επιβράβευσης σταθερών πελατών. Το ονομάζει baggage loyalty club και θα έχει τρεις βαθμίδες.
Επίσης ετοιμάζει παροχές που θα προσελκύσουν τους Nomads, το νέο trend της εποχής. Θα μπορεί κάποιος πχ φοιτητής, μόνος ή με τους συμφοιτητές του να χρησιμοποιούν έστω και για λίγες ώρες τις παροχές του ξενοδοχείου, για να ολοκληρώσουν την εργασία τους σε ένα σύγχρονο, νεανικό περιβάλλον.
Κοντολογίς το Onoma είναι ένα ξενοδοχείο σύγχρονο, νεανικό που προφέρει όχι μόνο άνετη διαμονή αλλά προσωποποιημένες εμπειρίες και πολλές εκπλήξεις που σε κάνουν να μην θέλεις να φύγεις. Επίσης είναι φιλόξενο και ανοιχτό, όχι μόνο στους πελάτες του αλλά και στους Θεσσαλονικείς που θα ήθελαν να το επισκεφτούν για φαγητό, ποτό ή λίγες ώρες εργασίας…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments