Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Καθώς το Kassandra Palace Hotel and Spa ολοκλήρωσε μια από τις φάσεις της ανακαίνισης του, κάλεσε τους tour operators που δραστηριοποιούνται στη Χαλκιδική να δουν από κοντά τα αποτελέσματα της. Η συγκεκριμένη φάση αφορούσε στην πλήρη ανακαίνιση των δυο εστιατορίων (το κεντρικό εστιατόριο και το αλα καρτ Magnolia Mediterranean Restaurant) και την κεντρική πισίνα με το μπαρ.
Στη πρόσκληση της οικογένειας Αθανασόπουλου (ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου) και της Celine Spataro, σύμβουλος πωλήσεων και μάρκετινγκ, ανταποκρίθηκαν σχεδόν όλα τα γραφεία που φέρνουν τουρίστες στη Χαλκιδική.
Μπορεί άλλες χρονιές τέτοια εποχή όλοι αυτοί οι επαγγελματίες να μην είχαν χρόνο να… ξυθούν, φέτος όμως η πανδημία επέβαλε τη δική της πραγματικότητα.
Έτσι ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων, είχαν την ευκαιρία σε ένα χαλαρό και όμορφο περιβάλλον, να συζητήσουν τα δικά τους, να ερμηνεύσουν τις τρέχουσες εξελίξεις και να προσπαθήσουν να μαντέψουν το τέλος αυτού του εφιάλτη του τουρισμού. Όλα αυτά παρέα με ευφάνταστα κοκτέιλ και τσιμπολογώντας εκπληκτικά εδέσματα.
Το Kassandra Palace ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1978. Είναι από τα ξενοδοχεία που έγραψαν τις πρώτες σελίδες στην τουριστική ιστορία της Χαλκιδικής. Από εκείνη την εποχή κράτησε την αυθεντική φιλοξενία και τις εξαιρετικές υπηρεσίες. Σήμερα το διευθύνει η τρίτη γενιά της οικογένειας, δηλαδή νέοι άνθρωποι με φρέσκα μυαλά και ιδέες και την ίδια αγάπη για την φιλοξενία. .
Το Kassandra Palace Hotel and Spa, όπως δηλώνει και το όνομα του βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στην Κασσάνδρα, σε μια προνομιακή περιοχή μέσα στο πράσινο και μπροστά σε μια εκπληκτική παραλία. Έχει πάνω από 700 κρεββάτια, και αντλεί την πελατεία του κυρίως από τη Δυτική Ευρώπη (Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία κλπ) και την Ελληνική αγορά.
Εκείνο που εντυπωσιάζει με την πρώτη τον επισκέπτη, είναι οι μεγάλοι καταπράσινοι κήποι του με το γκαζόν, τα πολύχρωμα λουλούδια και τους πανύψηλους φοίνικες. Όλα αυτά δημιουργούν ένα εξωτικό περιβάλλον που σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει. Και όλα αυτά μπροστά στην οργανωμένη παραλία του με καταγάλανα νερά και θέα την Σιθωνία.

 

 

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments