Ο Όμιλος HotelBrain, ο μεγαλύτερος σε αριθμό καταλυμάτων ξενοδοχειακός Όμιλος στην Ελλάδα, με συνολικά 95 ξενοδοχεία σε 39 ελληνικούς προορισμούς, ανέλαβε πρόσφατα την πρωτοβουλία ίδρυσης της πρότυπης Ακαδημίας και Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) HotelBrain Academy με σκοπό την εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού των ξενοδοχείων και την απορρόφηση νέων ταλέντων.
Αναλυτικότερα σκοπός της Ακαδημίας είναι να προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο των ξενοδοχείων, του τουρισμού και της γαστρονομίας, σε απόφοιτους Λυκείου αλλά και σε εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου, και παράλληλα να προσφέρει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και σπουδαίες εργασιακές ευκαιρίες στα ξενοδοχεία του Ομίλου HotelBrain.
Απασχολώντας ο Όμιλος HotelBrain σήμερα περίπου 130 στελέχη στα κεντρικά γραφεία και περισσότερους από 2700 εποχικούς εργαζόμενους, προχώρησε σ΄ αυτή την κίνηση προκειμένου να ανταπεξέλθει στην έντονη έλλειψη στελεχών και ανθρώπινου δυναμικού που παρατηρείται στον κλάδο και προκαλεί δυσκολίες στην επάνδρωση των ξενοδοχείων.
Με έδρα το νεοκλασικό κτήριο στον αριθμό 123 της Λεωφόρου Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας, οι εγκαταστάσεις της HotelBrain Academy έχουν σχεδιαστεί υπό τις οδηγίες των πολύπειρων στελεχών του Ομίλου HotelBrain.
Να σημειωθεί ότι για τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων σπουδαστών που μένουν εκτός Αθηνών η HotelBrain Academy παρέχει ένα οn line εκπαιδευτικό πρόγραμμα για virtual παρακολούθηση με αντικείμενο Professional Diploma in Hospitality το οποίο περιλαμβάνει συνδυαστικά εκπαιδευτικές ενότητες για ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο Food & Beverage και Rooms Division Management.
Παράλληλα πραγματοποιούνται και δια ζώσης εκπαιδευτικά προγράμματα με αντικείμενο το Food & Beverage Management, το Rooms Division Management και το Hotel management καθώς και εξειδικευμένα σεμινάρια σε θέματα όπως γαστρονομία, sustainability, spa management, digital marketing in hospitality, data management και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα σεμιναρίων της Ακαδημίας εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα up-to-dated θεματικά σεμινάρια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και πληροφοριών που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες του τουριστικού κλάδου.
Όλοι οι απόφοιτοι μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων πιστοποιούνται με βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) HotelBrain Academy και παράλληλα, εφ’όσον το επιθυμούν, απορροφούνται στα ξενοδοχεία του Ομίλου HotelBrain.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.academy.hotelbrain.com

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments