Ένα ακόμη μπραντ της γνωστής ξενοδοχειακής εταιρίας Hilton, ήρθε στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Tapestry Collection by Hilton, καθώς σήμερα ξεκίνησε την λειτουργία του στα Χανιά το Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton. Είναι μια συνεργασία franchise της Hilton με την εταιρεία Τσιλεδάκης Α.Ε
Το Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton, διαθέτει 34 δωμάτια, με σύγχρονο αστικό design. Στις επιλογές διαμονής συμπεριλαμβάνονται δύο penthouse σουίτες με ιδιωτική σάουνα και τζακούζι. Ακόμη, προσφέρει ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες μέσα από ένα κομψό εστιατόριο στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική πανοραμική θέα. Στις επιπλέον παροχές συμπεριλαμβάνονται ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ένας χαλαρωτικός spa χώρος.
Ο Ανδρέας Κουκάς, διευθυντής ανάπτυξης της Ηilton στην Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε: «Μετά τα πρόσφατα openings στη Σαντορίνη, την Κρήτη και τη Ρόδο, αυτό το εντυπωσιακό μπουτίκ ξενοδοχείο διαφοροποιεί περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό μας στην αγορά και προσφέρει ακόμη μια εκπληκτική επιλογή για τους επισκέπτες των ελληνικών νησιών. Έτσι, το Tapestry Collection by Hilton αποτελεί, μαζί με τα Conrad Hotels and Resorts, τα δυο brands της Hilton που κάνουν πλέον την είσοδό τους στην Ελλάδα. Παράλληλα, αυτή η προσθήκη σηματοδοτεί το πρώτο μας ξενοδοχείο που θα λειτουργεί όλο το χρόνο στην Κρήτη, επιτρέποντάς μας να καλύψουμε ένα ευρύτερο τμήμα της αγοράς».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments