Ο Μάρτιος ξεκινά στο all-day Samite Gastro Bar, στο πεντάστερο ξενοδοχείο MonAsty, Autograph Collection στη Θεσσαλονίκη με νέο concept menu και ολοκαίνουρια λίστα με signature cocktails.
Το μενού σχεδιασμένο από τον Executive Chef Κωνσταντίνο Μποβιάτση υπόσχεται γεύσεις στις οποίες δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί. Comfort πιάτα βασισμένα στην αμερικανική κουζίνα και steaks από την Νέα Ζηλανδία, όπως Black Angus Cheeseburger, Ribeye, T-Bone Steak, είναι μερικά μόνο από τα κυρίως πιάτα, ενώ δεν λείπουν τα εμπνευσμένα ορεκτικά, οι ευφάνταστες σαλάτες, τα προσεγμένα συνοδευτικά, οι απαραίτητες sauce και φυσικά τα επιδόρπια, ώστε να κλείσει θριαμβευτικά αυτή η γαστρονομική εμπειρία.
Η κάρτα γλυκών, σχεδιασμένη ειδικά για το Samite Gastro Bar από τον Executive Pastry Chef Βαγγέλη Μενέκο, κλείνει γευστικά την εξαίρετη γαστρονομική εμπειρία.
Παράλληλα, οι θαμώνες του Samite Gastro Bar θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τη νέα signature cocktail list που έχει δημιουργήσει η έμπειρη ομάδα του Apallou Group. Εμπνευσμένη από αρωματικά μπαχαρικά και εξωτικά φρούτα που μεσουρανούσαν κατά τη Βυζαντινή εποχή.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments