Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσιάζει τη νέα ξενοδοχειακή τηλεόραση Smart TV 4K UHD OLED AN960H, για μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής. Το νέο μοντέλο της LG κυκλοφορεί σε τρεις διαστάσεις, 48’’, 55’’ και 65’’.
Με μια σειρά προηγμένων εργαλείων στα χέρια τους, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν και να επιμεληθούν το δικό τους περιεχόμενο, ενώ οι υπεύθυνοι ξενοδοχείων μπορούν να συντονίζουν τα τηλεοπτικά κανάλια του δωματίου ώστε να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα των επισκεπτών τους. Ακόμη, με το Pro:Centric® Cloud, τα ξενοδοχεία μπορούν να συλλέγουν και να αναλύουν χρήσιμα δεδομένα όπως: πόσο χρόνο περνούν οι επισκέπτες στα δωμάτιά τους, ποια κανάλια προτιμούν ή ποια είναι τα ενδιαφέροντα τους. Έτσι, ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες των επισκεπτών τους, αναλύοντας μοτίβα παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου παρέχοντας εξατομικευμένες πληροφορίες. Η πιο πρόσφατη έκδοση του PCD παρέχει έλεγχο δωματίου βάσει IoT, που θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για τις σουίτες της επόμενης γενιάς μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.
Οι αναφερθείσες λειτουργίες δεν περιλαμβάνουν οποιουδήποτε είδους συλλογή ή επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την LG.
Για τους λάτρεις του gaming, η λειτουργία Game Optimizer παρέχει δυνατότητες, όπως η ρύθμιση της εικόνες, την επιλογή gaming mode και πολλά άλλα, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές gaming κατά τη διαμονή τους.
Η λειτουργία Gallery Mode, επιτρέπει στα ξενοδοχεία, όταν η τηλεόραση δεν προβάλει περιεχόμενο, να τη χρησιμοποιούν ως προσαρμοσμένο ρολόι ή ως ένα έργο τέχνης, αναβαθμίζοντας τον χώρο και την εμπειρία των πελατών. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής SoftAP η τηλεόραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματο hotspot, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συνδέσουν τις δικές τους φορητές συσκευές.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments