Η πανδημία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επηρέασε σημαντικά τη λειτουργία των εστιατορίων στα ξενοδοχεία. Η λειτουργία των μπουφέ που τόσο δημοφιλείς είναι στους τουρίστες, άλλαξε. Πλέον δεν βάζεις μόνος σου στο πιάτο αυτά που θέλεις να φας, αλλά ο υπάλληλος του ξενοδοχείου που βρίσκεται πίσω από το μπουφέ. Αυτό μπορεί να έκλεψε κάτι από το αίσθημα αυτονομίας και αφθονίας που είχε ο πελάτης, αλλά αποκατέστησε την τάξη καθώς σε ώρες αιχμής, ιδιαίτερα στα μεγάλα resort γινόταν του κουτρούλι ο γάμος και μέσα στο ψητό μπορεί να έβρισκες κρέμα καραμελέ. Επίσης περιόρισε την λαιμαργία κάποιων που σε ένα πιάτο ήθελαν να χωρέσουν όλες τις γεύσεις και όλα τα …φαγιά.
Φυσικά στο μπουφέ πηγαίνεις πλέον με μάσκα και αποστάσεις.
Η μόνη περίπτωση να σερβιριστείς μόνος σου στο μπουφέ, είναι να φοράς γάντια. Έτσι σε αρκετά ξενοδοχεία μαζί με μαχαιροπήρουνα και πιάτα διατίθενται πλέον στους πελάτες γάντια μιας χρήσης ώστε να σερβίρονται μόνοι τους. Φυσικά μάσκα, αποστάσεις και αντισηπτικό είναι αυτονόητα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments