Ο Χρίστος Ζαγγογιάννης, από τα πιο έμπειρα στελέχη στον ξενοδοχειακό κλάδο, προχώρησε στο επόμενο επιχειρηματικό του βήμα. Μετά την επιτυχημένη του εμπλοκή στο resort Tosca στην περιοχή της Καβάλας, προχώρησε μόνος του πλέον σε μια μεγάλη επένδυση στη Κρήτη.
Ο πρώην διευθυντής της αλυσίδας BOMO HOTELS του Ομίλου Μουζενίδη, ανέλαβε με μακροχρόνια μίσθωση το ξενοδοχείο Gortyna στη Σκαλέτα Ρεθύμνου.
Πρόκειται για παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 125 δωματίων μπροστά σε αμμώδη παραλία. Στο ξενοδοχείο θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την ριζική του ανακαίνιση και αναβάθμιση σε κατηγορία 4 αστέρων, ενώ θα αλλάξει όνομα και εταιρική ταυτότητα. Θα λειτουργήσει το 2024 ανακαινισμένο με παροχές all inclusive.
Οι υπογραφές έπεσαν σήμερα και ήδη ο Χρίστος Ζαγγογιάννης έχει αρχίσει να υπογράφει συμβόλαια με Γερμανούς, Γάλλους , Άγγλους και Ισραηλινούς τουριστικούς πράκτορες. Άλλωστε είναι μια δουλειά που την γνωρίζει πολύ καλά, καθώς ως διευθυντής της αλυσίδας BOMO HOTELS του Ομίλου Μουζενίδη είχε καταφέρει να εμπλουτίσει το πελατολόγιο με νέες ευρωπαϊκές αγορές οι οποίες δεν υπήρχαν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου.
Παραλληλία ο κ. Ζαγγογιάννης θα συνεχίσει στο ξενοδοχείο Tosca ως εταίρος, καθώς το ξενοδοχείο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην Ανατολική Μακεδονία -Θράκη ως ένα πρότυπο τουριστικό θέρετρο, εξέλιξη στην οποία ο ίδιος είχε καθοριστικό ρόλο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments