Ένα ακόμη από τα μεγάλα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής ανακοίνωσε πως δεν θα ανοίξει για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο. Πρόκειται το πεντάστερο Miraggio Thermal Spa Resort που βρίσκεται στο Παλιούρι της Χαλκιδικής.
Η σχετική του ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Παρότι η επιχείρηση εναρμονίστηκε απόλυτα με τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου έναντι του COVID-19. δημιουργώντας το πληρέστερο πρωτόκολλο, με διεθνείς
συνεργασίες, τα Miraggio Supreme Standards, η ασφάλεια των επισκεπτών, των υπαλλήλων και των συνεργατών μας έχει πρωταρχική και κυρίαρχη σημασία.
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και στάθμισης της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε σε συνδυασμό με τα αχαρτογράφητα νερά της εξέλιξης και της διασποράς
της νόσου, καθώς και την αυξανόμενη τάση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις γείτονες χώρες, αποφασίσαμε το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα να μη λειτουργήσει για τη θερινή περίοδο του έτους 2020.
Σε αντίθεση με την απρόβλεπτη αυτή συνθήκη, η έμπειρη ομάδα μας δηλώνει βροντερό παρών, με υπαρκτό σχεδιασμό για το πρόγραμμα λειτουργίας του ξενοδοχειακού μας συγκροτήματος και τη βέλτιστη υποδοχή όλων κατά την θερινή περίοδο του έτους 2021».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments