Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Μπορεί πεντάστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης να το σκέφτονται ακόμη αν θα πρέπει να προετοιμαστούν για τα εορταστικά ρεβεγιόν, καθώς η τουριστική κίνηση στην πόλη προβλέπεται χαμηλή, ωστόσο το Mediterranean Palace είναι ήδη έτοιμο.
Όχι μόνο έβαλε νωρίς νωρίς τα γιορτινά του, δίνοντας λάμψη στην περιοχή των Λαδάδικων, αλλά έχει ήδη έτοιμα τα μενού των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς (ρεβεγιόν και ανήμερα).
Μάλιστα χθες το βράδυ στο Cookoo, το εξαιρετικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, ο Παναγιώτης Ζελελίδης, η Πόλυ Δεδόογλου και η εκπληκτική τους ομάδα, προσκάλεσαν δημοσιογράφους για την Avant Premiere των εορταστικών μενού αλλά και ανταλλαγή ευχών εν’ όψει των εορτών.
Ο σεφ του Mediterranean Palace Βασίλης Τσόντζος και ο pastry chef Κυριάκος Νικολαΐδης, δημιούργησαν πιάτα, όλα στο πνεύμα των ημερών, πραγματικά έργα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης.
Όλα ήταν υπέροχα και γευστικά ωστόσο η σούπα βελουτέ κέρδισε στη δημοσκόπηση ως το ωραιότερο πιάτο της βραδιάς, ενώ η βελγική σοκολάτα σε αποπλανούσε.
Εξαιρετική η ομάδα του εστιατορίου (στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά) δεν σου άφηναν κανένα περιθώριο να μην πεις «ευχαριστούμε Mediterranean, καλά Χριστούγεννα».

Info…

Τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς θα γίνουν στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου στον τελευταίο όροφο, με την εκπληκτική θέα προς το λιμάνι και τα Λαδάδικα. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα υπάρχει άνεση χώρου και αποστάσεων ενώ το κέφι θα εκτοξεύσει γνωστός Dj.

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments