Από σήμερα Πέμπτη η παραλιακή ζώνη της Ηπείρου που τα τελευταία χρόνια την επισκέπτονται όλο και περισσότεροι τουρίστες, εμπλουτίζεται με ένα ακόμη παντάσερο ξενοδοχείο. Πρόκειται για το Marbella Elix, ένα από μεγαλύτερα πεντάστερα στις ακτές της Ηπείρου, δίπλα σε μια από τος ωραιότερες παραλίες της περιοχής στο Καραβοστάσι.
Ήταν να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές της προηγούμενης καλοκαιρινής περιόδου ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια.
Η ιστορία του κτιρίου ξεκινά ως Regina Mare, ένα τετράσερο ξενοδοχείο που όμως δεν τα πήγε καλά και πέρασε στα χέρια της Τράπεζας Πειραιώς. Έμεινε κλειστό για αρκετά χρόνια όταν μετά από πλειστηριασμό πέρασε στον ξενοδοχειακό όμιλο Marbella Collection, στον οποίο ανήκουν επίσης τα 5άστερα MarBella Corfu Hotel και MarBella Nido Suite Hotel & Villas, στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών της Κέρκυρας. Η εταιρεία επένδυσε αρκετά χρήματα για να το μετατρέψει σε ένα πεντάστερο resort.
Το MarBella Elix διαθέτει 146 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, που προσφέρουν πανοραμική θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Διαθέτει επίσης τρία εστιατόρια και ισάριθμα μπαρ. το Saffron Main Restaurant με θέα τη θάλασσα και έμφαση στις τοπικές γεύσεις, το Indigo Restaurant δίπλα στην πισίνα καθώς και το Azzure Beach Bar πάνω στην παραλία.
Όσοι έχουν επιλέξει το πακέτο Ultra All Inclusive έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το δείπνο τους σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο κάνοντας χρήση του καινοτόμου προγράμματος Dine Out.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments