Το Manko Athens, ένα lifestyle concept που συνδυάζει εστιατόριο, day club, beach club και late-night spot σε ένα πολυδιάστατο περιβάλλον, αναμένεται να συστηθεί στο κοινό αύριο Τετάρτη, 12 Ιουνίου. Μετά την διεθνή επιτυχία του, το Manko ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο One&Only Aesthesis. Με επικεφαλής τον αναγνωρισμένο σεφ Juan David Ocampo και προσφέροντας την καλύτερη περουβιανή κουζίνα, το μενού του Manko Athens αποτελεί φόρο τιμής στην περουβιανή γαστρονομία, η οποία εξελίσσεται σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες διεθνώς.
Συνδυάζοντας τις ευρωπαϊκές, ιαπωνικές, κινεζικές και κρεολικές επιρροές με τον αρχαίο πολιτισμό των Άνδεων και την ενθουσιώδη ενέργεια του Αμαζονίου, το Manko Athens δημιουργεί ένα ξεχωριστό σύμπαν λίγα βήματα μακριά από την καρδιά της Αθήνας, μπροστά στην παραλία της Γλυφάδας,

From Peru with love
Τα τελευταία χρόνια, η περουβιανή κουζίνα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία γαστρονομικά brands και το ίδιο το Περού αποτελεί έναν από τους πλέον περιζήτητους προορισμούς για τους απανταχού food lovers. Το μυστικό της επιτυχίας του έγκειται στη βιοποικιλότητα σε συνδυασμό με την πολυπολιτισμική του κληρονομιά.
Tα ηνία της κουζίνας κρατά ο σεφ Juan David Ocampo, με μεγάλη εμπειρία σε πόλεις όπως η Ντόχα, η Λίμα, το Παρίσι και η Μπογκοτά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments