Σήμερα κλείνει το πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το Les Lazaristes, και μάλιστα με το τελευταίο του σαββατοκύριακο να είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε άλλη ανάρτηση, η Domotel, η εταιρεία που διαχειρίζονταν το ξενοδοχείο από τότε που αυτό άνοιξε το 2004, εντελώς ξαφνικά ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες πως αποχωρεί.

Το κτίριο ανήκει στην επενδυτική εταιρεία Hellas Capital η οποία αναζητεί νέο διαχειριστή του ξενοδοχείου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν αυτός βρέθηκε. Έτσι κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξανανοίξει το ξενοδοχείο με το νέο του διαχειριστή. Ίσως σε μερικές εβδομάδες, ίσως σε μερικούς μήνες. Ωστόσο υπάρχει δέσμευση ο νέος διαχειριστής να προσλάβει το υπάρχον προσωπικό.

Παράγοντες της τουριστικής αγοράς της Θεσσαλονίκης εύχονται ο νέος διαχειριστής να είναι γνωστή διεθνής αλυσίδα. Εκτιμούν πως αυτό θα ωφελήσει περισσότερο την πόλη καθώς μια μεγάλη διεθνής αλυσίδα με τα δικά της κανάλια πώλησης, θα προσελκύσει στην Θεσσαλονίκη περισσότερους και οικονομικά δυνατότερους τουρίστες.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar