Η Αγγλική εταιρεία Gordon Charles, με πολυετή εμπειρία και διεθνή παρουσία στον τομέα του HR consulting and recruitment, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας σε 8 πόλεις της Ελλάδας αναζητώντας προσωπικό για ξενοδοχεία της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και κρουαζιερόπλοια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Μεγάλοι Ξενοδοχειακοί Όμιλοι από Ελλάδα και Κύπρο αλλά και εκπρόσωποι της Κρουαζιέρας θα δώσουν το παρών απευθυνόμενοι σε επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου , όλων των ειδικοτήτων, σε ειδικευόμενους ή σπουδαστές Τουριστικών επαγγελμάτων, σε μη εξειδικευμένο προσωπικό με διάθεση να εργαστεί στον Τουρισμό αφού όλες οι εταιρείες παρέχουν εξειδικευμένη εκπαίδευση για οποιαδήποτε θέση, μόνιμη ή εποχική.
Όραμα των διοργανωτών είναι να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς, τόσο με τους ίδιους τους ανθρώπους που προσελκύουν για recruiting, όσο και με τις επιχειρήσεις που εμπιστεύονται το όνομα Gordon Charles.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που από το 2010 που ιδρύθηκε η εταιρεία μας στην Αγγλία, έφτασε σήμερα να κατακτήσει τον κόσμο με εξαιρετικές κριτικές. Το δικό μας βιογραφικό σημείωμα περιλαμβάνει ιστορίες ανθρώπων που κατάφεραν να εκπληρώσουν το όνειρό τους για την καλύτερη επαγγελματική τους αποκατάσταση, και με τους οποίους έχουμε χτίσει προσωπικούς δεσμούς που διατηρούμε στο πέρασμα των χρόνων γιατί θέλουμε να χαμογελούν και να εξελίσσονται. Αυτό συμβαίνει διότι προσεγγίζουμε τον υποψήφιο ως έναν άνθρωπο που επενδύει τη ζωή και την καριέρα του σε εμάς και είμαστε πραγματικά υπεύθυνοι γι’ αυτό! Οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε είναι πλέον οι συνοδοιπόροι του έργου μας. Δεν είναι τυχαίο που όσες έχουν επενδύσει στην δική μας ομάδα, έχουν αντιληφθεί ότι νοιαζόμαστε για τα αποτελέσματα, τα οποία είναι βέβαια εγγυημένα και μετρήσιμα» δήλωσε η Μαρία Davies, Managing Director Global Recruitment της Gordon Charles, προσθέτοντας πως η ομάδα απαρτίζεται από δραστήριους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να υποστηρίζουν ξεχωριστά την κάθε εταιρεία, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της.
«Το λεωφορείο της Gordon Charles αποφάσισε να κάνει πρώτη φορά το δικό του ταξίδι φέτος το 2023 σε Ελλάδα και Πορτογαλία για να γνωριστούμε από κοντά. Ήταν κάτι που θέλαμε να πραγματοποιήσουμε εδώ και καιρό, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες με το ξέσπασμα της πανδημίας δεν μας το επέτρεψαν. Τώρα αισθανόμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να καλωσορίσουμε όσους επιθυμούν να μας επισκεφθούν σε 8 πόλεις της Ελλάδας και 2 πόλεις της Πορτογαλίας. Αυτό που θέλουμε είναι μαζί με τη θετική σας ενέργεια, να πάρετε το Βιογραφικό σας Σημείωμα και να προσέλθετε στους χώρους που έχουμε διαμορφώσει με τη βοήθεια των χορηγών μας και τις αιγίδες τον Δήμων που στήριξαν τη δράση μας. Πιστεύουμε ότι είναι η ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να επικοινωνήσουμε αυτό που πραγματικά αναζητάτε!» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Davies.

Οι πόλεις όπου θα επισκεφθεί το Bus Tours είναι οι ακόλουθες :
18.02 Αθήνα (Hotel Stratos Vasilikos)
19.02 Πάτρα (Hotel Moxy Patra Marina)
20.02 Ιωάννινα (Hotel Palladion)
21.02 Λάρισα (Hotel Dionisos)
22.02 Κοζάνη (Δημοτική Βιβλιοθήκη)
23.02 Αλεξανδρούπολη (Δημοτικό Θέατρο)
24.02 Καβάλα (Δημοτική Βιβλιοθήκη)
25.02 Θεσσαλονίκη (Grand Hotel Palace)
Να σημειωθεί ότι το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στηρίζει την πρωτοβουλία ως χορηγός εκπαίδευσης προσφέροντας έκπτωση 50% σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και μια πλήρη υποτροφία σε τουριστικά επαγγέλματα.
Το εν λόγω Project φέρει την Αιγίδα των Δήμων Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Λάρισας καθώς επίσης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Τέλος, ιδιαίτερη υποστήριξη και καθοδήγηση θα δοθεί στους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν προϋπηρεσία.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments