Καθώς στις μέρες μας οι πλούσιοι γίνονται όλο και πλουσιότεροι, η τουριστική βιομηχανία προσπαθεί να επινοήσει υπηρεσίες που θα τους κάνει να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Έτσι ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής αλυσίδας Five, στο Εμιράτο των θαυμάτων το Ντουμπάι, αγόρασε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος με το οποίο θα εξυπηρετεί τους πλούσιους πελάτες του. Πρόκειται για ένα Airbus A-220, το πρώτο που κατασκευάστηκε σε έκδοση business jet και ονομάζεται ACJ Two Twenty.
Την απίστευτη άνεση και πολυτέλεια του θα την χαίρονται οι πλούσιοι πελάτες του ξενοδοχείου, που θα φτάνουν στο Ντουμπάι με το συγκεκριμένο ιδιωτικό τζετ. Επίσης το αεροσκάφος θα ενοικιάζεται σε ποδοσφαιρικές ομάδες της premier league (πολλές από αυτές ανήκουν σε Άραβες) όταν αυτές θα ταξιδεύουν στο εξωτερικό για την προετοιμασία τους. Όταν το αεροσκάφος δεν θα έχει πελάτες, θα το χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης του. Πρόκειται για τον ινδικής καταγωγής Kabir Mulchandani που έχει την εταιρεία Five Hotels στο Ντουμπάι, η οποία περιλαμβάνει τα πολυτελή ξενοδοχεία Palm Jumeirah και Jumeirah Village. Η εταιρεία θα ανοίξει άλλο ένα ξενοδοχείο στο Ντουμπάι το 2022 ενώ τον Ιούνιο του 2023, το πρώην Atlantis στη Ζυρίχη πρόκειται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του ως Five Hotel.
Ο εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του δεν έχει καμία αμφιβολία για την εύρεση πλούσιων επιβατών. «Έχουμε επισκέπτες που ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για σαμπάνια σε ένα βράδυ από την ναύλωση ενός αεροσκάφους από τη Ζυρίχη προς το Ντουμπάι και πίσω», λέει ο Mulchandani. Πάντος ο ίδιος υποστηρίζει πως η εταιρεία του από το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν θα κερδίσει χρήματα αλλά πολύτιμη φήμη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments