Η Wyndham Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη εταιρεία hotel franchising παγκοσμίως, με 9.000 ξενοδοχεία σε περίπου 90 χώρες του κόσμου, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό τεσσάρων περιφερειακών διευθυντών, ενισχύοντας την ηγετική της ομάδα στην Ευρώπη. Οι προσλήψεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας να ενισχύσει την υποστήριξη που παρέχει στους συνεργάτες-ξενοδόχους σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ευρασία και Αφρική (EMEA), τοποθετώντας, σε περιφερειακό επίπεδο, στελέχη πιο κοντά στις τοπικές αγορές, όπου λειτουργούν ξενοδοχεία της.
Υπεύθυνος για τη Νότιο & Ανατολική Ευρώπη – περιφέρεια που περιλαμβάνει και την Ελλάδα – αναλαμβάνει ο Βασίλης Θεμελίδης (φώτο). Οι τρεις άλλοι Regional Directors που αναλαμβάνουν άμεσα καθήκοντα είναι οι Jackie Brown (Βόρειος & Δυτική Ευρώπη), Sascha Dalig (Κεντρική Ευρώπη) και Mehmet Ferman Dogan (Τουρκία). Κοινή επιδίωξη των τεσσάρων στελεχών είναι η επιχειρησιακή αριστεία, που θα διασφαλίσει τη συνεχιζόμενη επιτυχία των συνεργατών-ξενοδόχων της Wyndham. Παράλληλα, στόχος τους είναι να προωθήσουν τα πιο σημαντικά προγράμματα υποστήριξης των ξενοδοχείων και να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα του brand στις αντίστοιχες αγορές.

Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής για τη Νότια και Ανατολική Ευρώπη, Βασίλης Θεμελίδης, θα επιβλέπει ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 50 ξενοδοχείων σε Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Ρωσία και άλλες γειτονικές χώρες. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει ανοίξει στην Ελλάδα 9 ξενοδοχεία σε διαφορετικούς προορισμούς, εισάγοντας στην ελληνική αγορά διαφορετικά brands, μεταξύ των οποίων τα Wyndham, Wyndham Grand, Ramada και Dolce Hotels and Resorts by Wyndham.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments